تذکر جلیلی به ستادهایش درمورد تخریب قالیباف
شناختی که از حامیان جلیلی وجود داشت این انتظار را ایجاد کرده بود که جلیلی راه احمدی نژاد را دنبال کند. اما جلیلی این راه را نرفت. سبک انتقاد کردن سعید جلیلی اخلاقی بود. حتی در نقد حسن روحانی نیز با ادب ظاهر شد. چه آنکه خیلی ها می گفتند جلیلی از عملکرد روحانی در شورای امنیت ملی حرف ها دارد.
جلیلی مدل اخلاقی تبلیغات رسانه ای را به نمایش گذاشته و مهم تر این که توانسته است اطرافیان خود را به شکل قابل تحسینی مدیریت و کنترل کند. با اینکه بخشی از اطرافیان جلیلی را جریان های تندرو گرفته اند اما جلیلی با میدان ندادن و نسپاردن مسئولیت های اصلی ستادش به این جریان ها و بها دادن به جوان های معتدل و عدالتخواه، اجازه تخریب و رفتارهای غیراخلاقی را نداده است و توانست ستادهایش را مدیریت کند. همچنین در کنترل رسانه های وابسته به خود نیز توفیق نسبی داشته است.
در همین راستا اخیراً سعید جلیلی به رسانه های منسوب به خود درخصوص نحوه انتقاد از قالیباف تذکر جدی داده است. وی انتقاد برخی از رسانه های افراطی به قالیباف و اتهام تکنوکرات زدن به وی را غیراخلاقی دانسته و هشدار جدی نسبت به ادامه این رفتارها داده است.
فارغ از هرنوع جهت گیری سیاسی، حضور چنین نامزدهایی در انتخابات باعث می شود خاطره ای خوش و ماندگار از رقابت های انتخاباتی در ذهن مردم باقی بماند.