به دلایل ساده از خوردن پسته چشم پوشی نکنید

0

پسته حاوی ویتامین‌ ها و مواد معدنی زیادی از جمله فسفر، تیامین، مس، منگنز و پتاسیم است که به عملکرد عصب و عضله‌ ها کمک می‌کند.

پسته همچنین منبع عالی ویتامین B۶ است که به تنظیم قند خون و هموگلوبین در بدن کمک می‌کند.

ویتامین های ضروری بدن ویتامین ب 6 منبع غنی ویتامین ب b مجله سلامت کاهش وزن فواید پسته در بدنسازی فواید پسته برای کم خونی فواید آنتی اکسیدان سلامت نیوز سلامت چشم و بینایی سلامت چشم‌ رژیم کاهش وزن رژیم غذایی کاهش وزن خواص ویتامین ب ۶ خواص پسته خشکبار و آجیل حفظ سلامت بدن بهترین مواد غذایی برای سلامت بدن آنتی اکسیدان طبیعی آنتی اکسیدان آجیل و تنقلات خون ساز

این آجیل پرطرفدار حاوی درصد بالایی از آنتی اکسیدان‌ها به ویژه لوتئین و زاگزانتین است که برای سلامت چشم مهم هستند.

علاوه بر این، پلی فنول‌ها و توکوفرول‌ ها دو نوع دیگر آنتی اکسیدان موجود در پسته هستند که با بیماری‌های قلبی و سرطان مقابله می‌کنند. گزارش شده است که انواع آنتی اکسیدان‌ها از آسیب رسیدن به سلول‌ها در بدن جلوگیری می‌کنند.

همچنین گفته می‌شود که پسته به دلیل کاهش کالری در مقایسه با سایر آجیل ها، به کاهش وزن کمک می‌کند و احساس سیری را افزایش می‌دهد.

از پسته می‌توان به روش‌ های مختلفی لذت برد و آن را به تنهایی یا همراه با ماست مصرف کرد. توصیه می‌شود برای جلوگیری از مصرف زیاد نمک، بعضی اوقات به صورت خام مصرف شود.

منبع : باشگاه خبرنگاران

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ