چرا سبزه خاکشیر سبز نمیشه

0

چرا سبزه خاکشیر سبز نمیشه

گفتین خاکشیر ۵ روزه سبزه میشه .اما امروز هفمین روزه اما حتى خبرى از یه جوونه کوچیکم نیست ، چرا؟

یکی از مشکلات و سوالات متداول در کاشت بذرها دلایل سبز نشدن یا جوانه نزدن آن است که می تواند شما را ناامید کند.

۱- کیفیت بذرها:

بذرها باید تازه و از زمان برداشت آنها زمان زیادی نگذشته باشد سعی ما بر این بوده که بذرهای تازه و با کیفیت بالا در اختیار مصرف کننده قرار دهیم. تمامی بذرهای ما وارداتی بوده (به غیر از اونهایی که صراحتا کلمه و نام مقدس ایران عزیز رو قید کرده ایم که همانها هم از بهترین و مطمئن ترین تولید کنندگان داخلی تامین شده است ) و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند و تا حد امکان بذرها قبل از فروش تست می شوند و عکس از جوانه زنی و باردهی بذرها تهیه کرده و در اختیار مشتریان عزیز قرار می دهیم تا با خیال راحت خرید نمایند.

۲- دمای محیط کاشت بذرها:

دما مناسب برای جوانه زنی بذرها دمایی حدود ۲۰ الی ۳۰ درجه می باشد. توجه نمایید این مرحله یکی از مهمترین مرحله جوانه زنی بذر و کاشت بذر می باشد و اگربه درستی اجرا نشود جوانه زنی انجام نخواهد شد.

۳- رطوبت:

برای جوانه زنی بذرها باید محیطی با رطوبت بالای ۸۰ درصد ایجاد کنیم. می‌توانید این محیط را بصورت مصنوعی ایجاد کنید، یعنی بعد از کاشت بذرها بستر را با آب پاش و یا بصورت خیلی سبک آبیاری کنید تا مرطوب شود. روی گلدانها یا بستر خود را با یک نایلون شفاف همانند کیسه های فریزر شفاف پوشانده تا بستر رطوبت لازم را داشته باشد.

سبزه خاکشیر زیباترین سبزه چرا سبزه خاکشیر سبز نمیشه آموزش سبزه عید

طرز تهیه سبزه خاکشیر:

  • آب و خاکشیر را مخلوط کرده و بگذارید ۵ الی ۶ ساعت خیس بخورد تا حسابی به لعاب بیفتد.
  • بعد با استفاده از پارچه تنظیف یا جوراب‌های زنانه نازک برای چسباندن خاکشیر‌ها روی سطح دلخواهتان اقدام کنید.
  • پارچه را روی سطح کشیده و با دست بذر‌ها را به صورت پرپشت روی آن بچسبانید.
  • اگر می‌خواهید از جوانه زدن آن‌ها مطمئن شوید روی کل کار یک نایلون با چند سوراخ بکشید. بعد از اینکه جوانه بیرون آمد پلاستیک را بردارید.
  • هر روز با اسپری روی بذر‌ها را خیس کنید.

نکات مهم

  • مدت زمان سبز کردن خاکشیر پنج یا شش روز است، پس می‌توانید آن را در روزهای آخر سال نیز تهیه نمایید.
  • سعی کنید از خاکشیرهای تازه استفاده نمایید تا سبزه شما یکدست و زیباتر شود و به طور کامل سبز کند.
  • خاکشیر اگر به مدت پنج یا شش ساعت در آب باشد لعاب می‌دهد و برای استفاده آماده می‌شود.
  • برای خیساندن خاکشیر و نتیجه‌گیری بهتر به ازای بک پیمانه خاکشیر از پنج پیمانه آب استفاده کنید.
  • بذر خاکشیر تقریبا مشابه با بذر شاهی است و نحوه سبز نمودن هر دو یکسان است.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ