مرغ شکم پر خوشمزه و لذیذ بدون فر +عکس

0

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر بسیار خوشمزه

در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه مرغ شکم پر بدون فر را  برای شما قرار داده است .

مرغ شکم پر غذای خوشمزه بهترین سایت آشپزی آموزش پخت مرغ شکم پر آشپزی بدون فر

مواد لازم مرغ شکم پر :

مرغ ۱ عدد

مغز گردوی خرد شده ۱/۲ لیوان

رب انار ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد

جعفری خرد شده ۱ لیوان

گشنیز خرد شده ۱ لیوان

زرشک ۱/۴ لیوان

کشمش ۱/۴ لیوان

طرز تهیه مرغ شکم پر :

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، جعفری و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی ها سرخ شوند سپس زرشک ، کشمش ، رب انار ، مغز گردو ، نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

مرغ را از شب قبل داخل قابلمه ای بریزید و روی پوست مرغ را با لایه ای از نمک بپوشانید و در یخچال بگذارید ، مرغ را خوب بشویید و مواد شکم پر را داخل شکم مرغ بریزید سپس پوست انتهای بدن را با نخ و سوزن محکم به هم بدوزید تا مواد از شکم مرغ خارج نشوند ، پاهای مرغ را نیز با نخ به هم ببندید.
دو طرف مرغ را با مقداری روغن سرخ کنید تا پوست مرغ طلایی شود ، داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که بیشتر از نصف مرغ را بپوشاند ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و برای ۲ ساعت بگذارید مرغ بپزد و آب مرغ کشیده شود سپس سرو کنید.

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری برگ سیر تازه به سبزیجات شکم پر اضافه کنید ، میتوانید مواد داخل شکم مرغ را بنابر سلیقه تان تغییر دهید یا کمتر و بیشتر کنید ، میتوانید به جای زرشک و کشمش از آلو برای داخل شکم مرغ استفاده کنید.

آموزش پخت مرغ شکم پر خوشمزه

مرغ غذایی که بیشترین سهم را در  سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و لذیذ است مرغ شکم پر خطه شمال کشور است. در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه مرغ شکم پر را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان دلخواه
مرغ (درسته با پوست) ۱ عدد
لیمو نصف قاچ
پیاز (متوسط خرد شده) ۳ عدد
پرتقال ۱ عدد
پودر کاری (اختیاری) ۱ قاشق چای خوری
آلو (من۴/۳ پیمانه ریختم) هرچی دوست دارین
کشمش ۲/۱
زرد چوبه ۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه مرغ شکم پر:

اول از همه ۱ عدد پیاز متوسط خرد شدمون رو نمک و فلفل میزنیم و بهش آب لیموی تازمون رو اضافه میکنیم…….

مرغ شکم پر غذای خوشمزه بهترین سایت آشپزی آموزش پخت مرغ شکم پر آشپزی بدون فر

حالا آب پرتقالمون و اق چ زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم…..

و مخلوط می کنیم…..سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه…..

مرغمون رو بعد از شستن و خشک کردن توی یک کاسۀ بزرگ میذاریم و حسابی با مایۀ پیاز پرتقالی که درست کردیم آغشته می کنیم……

هم داخل شکمش…..و هم روی کامل مرغ……..

و حتی زیر پوست مرغ…..زیر پوست سینه و ران ها…..همه را پر از مایه کنید…..

تا حسابی مرغمون به مایه آغشته بشه……

حالا با یک نایلون یا درب محکم ظرف را بپوشانید و بمدت ۱ روز کامل ( ۲۴ ساعت) در یخچال بذارید……..یادتون باشه هرچند ساعت یکبار پوشش مرغتون رو برداشته و همینطور در مواد دورش بغلطونید و آب پرتقال و لیمو رو بر روی کل مرغتون بریزید و دوباره سرش رو بذارید و این کار رو چند بار انجام بدید………

بعد از یک روز ادامۀ پختمون رو انجام میدیم
۲ عدد پیاز خرد شدمون رو کمی تفت میدیم تا نرم شه

حالا پیازمون رو از روی اجاق گاز برداشته و در ظرفی با کمی نمک و ۱ ق چ زردچوبه و دارچین و آلو و کشمش و ادویه کاری مخلوط میکنیم…..

مرغ شکم پر غذای خوشمزه بهترین سایت آشپزی آموزش پخت مرغ شکم پر آشپزی بدون فر

مرغ شکم پر

میذاریم کنار و میریم سروقت مرغمون………..
جونم براتون بگه مرغمون رو که ۱ روز حسابی توی مواد بوده و کاملا” آب پرتقال و لیمو و البته پیاز توی گوشتش نفوذ کرده و حسابی ترد و خوشمزش کرده رو از یخچال در میاریم و همۀ مواد رو حسابی ازش جدا میکنیم هم پیازها و هم آب پرتقال ….

حالا ته سینی فر یه ورق فویل گذاشته(برای اینکه ظرفتون کثیف نشه و شستنش راحت باشه) ….و به اندازۀ ۱ ق چ (فقط در حد چرب شدن) روی فویلتون روغن بریزید……مرغتون رو در ظرف فر گذاشته….و مواد پیاز و کشمش و آلو رو درشکم مرغ بریزید…..و شروع به دوختن شکم مرغ کنید……

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر غذای خوشمزه بهترین سایت آشپزی آموزش پخت مرغ شکم پر آشپزی بدون فرطرز تهیه مرغ شکم پر

خوب حالا که مرغمون رو حسابی ذوختیم…میریم سراغ بال های اون……برای زیبای شکل مرغ بهتره بال های مرغ را در زیر کتف مرغ

مرغ شکم پر غذای خوشمزه بهترین سایت آشپزی آموزش پخت مرغ شکم پر آشپزی بدون فر

طرز تهیه مرغ شکم پر

حالا به اندازه ای که فقط پوستش خشک نباشه به پوستش روغن میزنیم ومیذاریم توی فر…..بمدت ۲ تا ۲:۳۰ ساعت…..یادتون باشه که ۱ ساعت اول روی حرارت کم رو به متوسط و سپس کم کم حرارت را زیاد کنید.(البته نه خیلی زیاد که روی مرغ بسوزه و داخلش نپزهتعجب)……هر ۲۰ دقیقه یکبار هم از همون آبی که خود مرغ پس میده با قاشق روی تمام قسمت های مرغ ریخته و با سرعت درب فر را ببندید و این کار را تا آخرین لحظۀ زمان پخت چندین بار انجام دهید……..

مرغ شکم پر غذای خوشمزه بهترین سایت آشپزی آموزش پخت مرغ شکم پر آشپزی بدون فر
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ