طرز تهیه سالاد جوجه خوشمزه به ۳ روش (مرحله به مرحله)

0

معمولا سالاد جوجه را به عنوان یک غذای ساده و سبک برای پیک نیک، یک دسر شیک و مجلسی در مهمانی ها و حتی به عنوان یک غذای راحت برای محل کار درست می کنند. در این غذا از اجزا و مواد غذایی سالم و در دسترسی استفاده می شود و ترکیب همه مواد با هم طعم هیجان انگیزی را به ارمغان خواهد آورد. سالاد مرغ را می توانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم سالاد جوجه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه سالاد جوجه سالاد غذای سالم خلاقیت آشپزی تزیین زیبای سالاد ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع سالاد برای مهمانی ارزش غذایی سالاد آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ : ۱ عدد

پیازچه تازه : ۱ عدد

نمک : ۱/۲ قاشق چای خوری

سس خردل : ۲ قاشق غذا خوری

شوید تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و پودر پاپریکا : به میزان لازم

روغن زیتون یا روغن مایع : به میزان لازم

نکات کاربردی درباره مرغ مورد استفاده در طرز تهیه سالاد جوجه

برای مرغی که در طرز تهیه سالاد جوجه استفاده می کنید، از قسمت بدون استخوان مرغ، یعنی فیله یا سینه مرغ استفاده کنید. از کنسروهای آماده هم می توانید کمک بگیرید. مطمئن شوید که مرغ مورد استفاده در طرز تهیه سالاد مرغ، حتما سرد و تکه تکه یا ریش ریش شده باشد.

فوت و فن های طرز تهیه سالاد جوجه

  • در طرز تهیه سالاد جوجه از انواع دانه ها مثل چهار مغز، فندق خرد شده، گردو، بادام، کنجد و … می توانید استفاده کنید تا طعم آن را متفاوت کنید.
  • سالاد جوجه همراه با انگور، آووکادو و کرانبری طعم بسیار عالی پیدا می کند. البته در طرز تهیه سالاد جوجه دستتان باز است که از مواد مختلف دیگر مثل برش های تخم مرغ آب پز شده، برش های فلفل دلمه، نخود فرنگی، ذرت، هویج زنده شده، خیارشور و هر ماده دلخواهی که باب میلتان است، استفاده کنید.
  • سالاد جوجه را با انواع نان ها می توانید سرو کنید. می توانید سالاد را در نان باگت یا تست بریزید یا این که آن را در نان لواش رول کنید.
  • سالاد جوجه را می توانید به مدت ۱ هفته در یخچال و البته ظرف دربسته نگه دارید. به خاطر داشته باشید که بهتر است سالاد جوجه را بعد از تهیه کردن در فریزر نگذارید. ولی می توانید از مرغی که برای طرز تهیه سالاد جوجه آماده کرده اید و در فریزر قرار داده اید، هر زمان بخواهید استفاده کنید.
  • اگر می خواهید سالاد جوجه رژیمی داشته باشید، سس مایونز یا خردل را حذف و با ماست چکیده جایگزین کنید.

طرز تهیه سالاد جوجه کلاسیک

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم سالاد جوجه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه سالاد جوجه سالاد غذای سالم خلاقیت آشپزی تزیین زیبای سالاد ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع سالاد برای مهمانی ارزش غذایی سالاد آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مرحله اول؛ مرغ را خرد کنید و تفت دهید

مرغ را بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید. برش های طولی باریک هم جلوه سالاد مرغ را زیبا خواهد کرد. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع یا روغن زیتون در آن بریزید. بعد از این که روغن داغ شد، مرغ را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید.

مرحله دوم؛ مرغ را با پیازچه و ادویه بپزید

پیازچه را خرد کنید و به مرغ بیفزایید. نمک، فلفل و پاپریکا را در این مرحله از طرز تهیه سالاد جوجه اضافه کنید. پیازچه و ادویه ها را با مرغ تفت دهید. ۱/۴ لیوان دسته دار فرانسوی آب داغ اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ بپزد.

مرحله سوم؛ مرغ را برش بزنید

بعد از این که آب مرغ کشیده و مرغ نرم شد، حرارت را قطع کنید. اجازه دهید مرغ سرد شود. اگر مرغ را همان ابتدا خرد نکرده اید، می توانید در این مرحله این کار را انجام دهید. مرغ را از تابه بیرون بیاورید و آن را برش بزنید. می توانید مرغ را ریش ریش هم بکنید.

مرحله چهارم؛ سالاد را با سس سرو کنید

شویدهای تازه و ساطوری شده را به مرغ اضافه کنید. سس خردل را اضافه کنید. می توانید از سس سفید یا سس مایونز هم در طرز تهیه سالاد جوجه استفاده کنید. وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند و آن ها در ظرف مناسب سرو کنید. می توانید سالاد را در نان دلخواه بریزید یا اینکه نان را در کنار سالاد مرغ سرو کنید.

طرز تهیه سالاد جوجه پایه

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم سالاد جوجه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه سالاد جوجه سالاد غذای سالم خلاقیت آشپزی تزیین زیبای سالاد ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع سالاد برای مهمانی ارزش غذایی سالاد آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

زمان آماده سازی مواد : ۲۰ دقیقه

انرژی : ۷۷۹ کالری

مواد لازم برای ۴ نفر

سس مایونز : ۲/۳ لیوان دسته دار فرانسوی

آبلیمو : ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری

سینه مرغ : ۱ عدد

پیاز : ۱ عدد متوسط

بادام خرد شده : ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

ساقه کرفس خرد شده : ۱ عدد

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول؛ مرغ را بپزید

در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد مرغ، تابه را روی حرارت قرار دهید و یک پیاز را در آن خرد کنید. پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. مرغ را به پیاز اضافه کنید و وقتی تغییر رنگ داد، کمی نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه اضافه کنید. به اندازه ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مرغ با آب و ادویه ها بپزد. وقتی آب مرغ کشیده شد، مرغ را از تابه خارج کنید.

مرحله دوم؛ بادام ها را تفت دهید

بادام ها را در در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بادام ها را تفت دهید تا برشته شوند. مراقب باشید نسوزند. همین که بادام ها تغییر رنگ بدهند کافی است.

مرحله سوم؛ سالاد را با سس و ادویه جات مزه دار کنید

مرغ را به قطعات کوچک مکعبی یا خلالی برش بزنید. ساقه کرفس را خرد کنید. در یک کاسه مناسب، مایونز، ساقه کرفس خرد شده، آبلیمو و فلفل را بریزید و مرغ را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.

سالاد جوجه شما آماده است. آن را در ظرف مناسب قرار دهید یا در نان بپیچید و سرو کنید.

طرز تهیه سالاد جوجه مدیترانه ای

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم سالاد جوجه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه سالاد جوجه سالاد غذای سالم خلاقیت آشپزی تزیین زیبای سالاد ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع سالاد برای مهمانی ارزش غذایی سالاد آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

انرژی : ۳۳۹ کالری

مواد لازم برای مرینیت مرغ:

فیله ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان : ۵۰۰ گرم

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو : ۱/۴ فنجان فشرده تازه

آب : ۲ قاشق غذاخوری

سرکه : ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده تازه : ۲ قاشق غذاخوری

ریحان خشک : ۲ قاشق چای خوری

سیر (‌خرد یا له شده) : ۲ قاشق چای خوری

پونه کوهی خشک : ۱ قاشق چای خوری

نمک : ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم برای سالاد

برگ کاهو (شسته و خشک شده) : به اندازه ۴ لیوان دسته دار فرانسوی

خیار (خرد شده) : ۱ عدد بزرگ

گوجه فرنگی ( خرد شده) : ۲ عدد متوسط

پیاز قرمز (خلال شده) : ۱ عدد متوسط

آووکادو : ۱ عدد

زیتون سیاه (خرد شده) : ۱/۳ لیوان دسته دار فرانسوی

گرد لیمو : به میزان دلخواه (برای سرو کردن)

طرز تهیه

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم سالاد جوجه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه سالاد جوجه سالاد غذای سالم خلاقیت آشپزی تزیین زیبای سالاد ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع سالاد برای مهمانی ارزش غذایی سالاد آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مرحله اول؛ مرغ را مزه دار کنید

فیله مرغ را در یک کاسه بگذارید و روی آن را آب لیمو، جعفری خرد و ساطوری شده، سرکه، ریحان خشک، سیر خرد یا له شده، پونه کوهی و نمک بریزید. مرغ را با همه مواد مخلوط کنید تا همه جای آن را بپوشاند. روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۲ ساعت اجازه دهید مرغ در مواد بماند و مرینیت شود.

مرحله دوم؛ مواد سالاد را آماده کنید

هنگامی که مرغ در حال مرینیت شدن و مزه گرفتن است، بقیه مواد سالاد را آماده کنید. کاهوها را خرد کنید. پوست آووکادو را جدا و خرد کنید. گوجه فرنگی را حلقه ای یا خلالی برش بزنید. می توانید به جای گوجه فرنگی معمولی از گوجه گیلاسی هم استفاده کنید. زیتون، پیاز و خیار را هم به شکل و اندازه های دلخواه برش بزنید.

مرحله سوم؛ مرغ را سرخ کنید و بپزید

مرغ را از یخچال خارج کنید. در یک تابه روغن زیتون بریزید و اجازه دهید گرم شود. مواد مرینیت را از مرغ جدا و مرغ را در تابه سرخ کنید. به طوری که طلایی شود. سپس به مرغ آب اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید تا مرغ با آب بپزد و کمی نرم شود. بعد از ۱۵ دقیقه که مرغ پخت، آن را از تابه بیرون بیاورید و برش بزنید.

مرحله چهارم؛ سالاد جوجه را با سس و چاشنی مزه دار کنید

مرغ برش خورده را به همراه مواد سالاد جوجه که از قبل برش زدید در یک ظرف مناسب بگذارید و کنار آن را با سس خردل یا سس مایونز بگذارید و با نان سرو کنید.

منبع : مجله افق کوروش

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ