طرز تهیه پلو مرغ و قارچ ترکیه ای ؛ مقوی و خوشمزه

0

پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و محلی ترکیه می‌باشد. مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم پلو مرغ و قارچ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه پلو مرغ و قارچ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

می‌توانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه و سرو کنید.

پلو مرغ و قارچ را نیز می‌توانید بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز طبخ کنید. قارچ حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی، چون ویتامین‌های B، D، پتاسیم، نیاسین، سلنیوم، ریبوفلاوین و… بوده که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان کم خونی، حفظ سلامت استخوان ها، کنترل فشار خون بالا، حفظ سلامت پوست و مو، کاهش وزن و… خواهد شد.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم پلو مرغ و قارچ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه پلو مرغ و قارچ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مواد لازم

برنج : ۴ پیمانه
سینه مرغ : ۲۰۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
خلال پسته : ۵۰ گرم
زرشک : ۵۰ گرم
آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار لازم
زعفران : به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم پلو مرغ و قارچ مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه پلو مرغ و قارچ خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

طرز تهیه

مرحله اول

برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با ۵ پیمانه آب خیس کنید.

مرحله دوم

سپس برنج را دم گذاشته و کته آماده کنید.

مرحله سوم

سینه‌های مرغ را در برش‌های مربعی شکل خرد کنید.

مرحله چهارم

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و برش‌های مرغ را تفت دهید.

مرحله پنجم

سپس پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه و سرخ کنید.

مرحله ششم

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید.

مرحله هفتم

سپس قارچ، ادویه‌ها و آبلیمو را به مرغ اضافه و تفت دهید.

مرحله هشتم

زرشک را نیز شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه و مخلوط کنید.

مرحله نهم

حرارت را خاموش کرده و مخلوط مرغ را بر روی برنج ریخته و سرو کنید.

منبع : غذالند

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ