طرز تهیه پلو مرغ فرنگی + مواد لازم

0

 اسم این غذا را گذاشته‌اند غذای فرنگی، برای اینکه در آن نخود فرنگی وجود دارد. البته فقط اسمش فرنگی است، خودش کاملا اصیل و سنتی است. مردم سراوان این پلو را در مراسم رسمی و مهمانی‌های خودمانی درست می‌کنند. غذایی پر از ادویه‌های ناب و خوش‌طعم و بو  و البته یک پیشنهاد متفاوت برای شب های سرد زمستان.

پلو مرغ بهترین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی

مواد لازم پلو مرغ فرنگی برای ۶ نفر:

یک عدد مرغ

۴ پیمانه برنج

۱ عدد پیاز خرد شده

۲ حبه سیر نگینی خرد شده

۱ پیمانه نخودفرنگی

۱ ق م ادویه گرام ماسالا (مخلوطی از هل، میخک، زیره، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زنجبیل و…)

۲ ق س رب گوجه‌فرنگی

به میزان لازم نمک و روغن

پلو مرغ بهترین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی
طرز تهیه پلو مرغ فرنگی:

۱٫ مرغ را ۸ تکه کنید و با یک عدد پیاز، نمک و ادویه گرام ماسالا بگذارید بپزد.

۲٫  حالا در قابلمه بزرگی سیر نگینی شده را تفت دهید و با رب گوجه‌فرنگی مخلوط کنید. وقتی رنگ رب باز شد، آن را به مرغتان اضافه کنید.

۳٫   در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از دو ساعت قبل خیس کرده‌اید، داخل قابلمه بریزید و بعد از آماده شدن، آن را آبکشی کنید.

۴٫   قابلمه بزرگی انتخاب کنید و مرغ‌ها را ته آن بچینید.

۵٫  برنج و نخودفرنگی را روی مرغ‌ها بریزید، سپس برنج را دم کنید. بعد از ۵۰ دقیقه پلو مرغ شما آماده است.

نکته:

اگر ادویه گرام ماسالا در دسترس ندارید، می‌توانید از یک قاشق غذا سوپخوری زعفران دم‌کرده و کمی فلفل سیاه استفاده کنید.

برترین ها

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ