طرز تهیه ماهی شکم‌ پر ؛ خوشمزه و خانگی

0

ماهی شکم‌ پر یکی از غذاهایی است که لذت آن به خوردن با جمع‌های دوستانه و فامیلی است. غذایی نه چندان سخت که تنها کافی است با هیجان مشغول درست‌کردنش شویم.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ماهی شکم پر مواد غذایی مفید مجله آشپزی مثبت ماهی شکم پر ماهی فوت و فن آشپزی غذای سنتی غذای سریع غذای آسان طرز تهیه ماهی شکم پر دستور پخت ماهی شکم پر خواص ماهی خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع ماهی اخبار آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر:

  • ماهی سفید یا هر ماهی دلخواه : ۱ عدد
  • پیاز خرد شده : ۱ لیوان
  • گشنیز خرد شده : ۱ لیوان
  • سیر تازه خرد شده : نصف لیوان
  • رب انار : ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو : ۱۰ عدد
  • روغن : ۳ قاشق غذاخوری
  • کره : ۱ قاشق غذاخوری
  • آب‌لیموی تازه : ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران : به میزان دلخواه

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم ماهی شکم پر مواد غذایی مفید مجله آشپزی مثبت ماهی شکم پر ماهی فوت و فن آشپزی غذای سنتی غذای سریع غذای آسان طرز تهیه ماهی شکم پر دستور پخت ماهی شکم پر خواص ماهی خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع ماهی اخبار آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی

طرز تهیه و دستور پخت ماهی شکم پر:

۱. بیرون و داخل ماهی را با آب لیموی تازه، فلفل، نمک، روغن، زردچوبه و زعفران آغشته کنید و در یحچال بگذارید تا طعم‌دار شود.

۲. پیازداغ درست کنید و در حین سرخ شدن سیر و گردو و رب انار را به آن اضافه کنید.

۳. سپس سبزی را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

۴. تمام این مواد را داخل شکم ماهی کرده و پر کنید.

۵. برای جلوگیری از بیرون ریختن مواد از شکم ماهی می‌توانید ماهی را با نخ بخیه کنید.

۶. روی ماهی را هم به صورت اریب چند برش سطحی بدهید تا کامل پخته شود.

۷. سپس ماهی را در یک ظرف که با روغن چرب شده بگذارید و با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید. روی ماهی را هم با کره بپوشانید.

۸. ۴۰ دقیقه زمان کافی است تا ماهی آماده شود.

۹. می‌توانید اطراف ماهی سیب‌زمینی و هویج و کرفس هم بگذارید تا بوی ماهی به صورت کامل گرفته شود.

منبع : ایرنا زندگی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ