آموزش خشک کردن سبزی در مایکروفر
خشک کردن سبزی یکی از کارهایی اســت که خیلی از مادرها آن را انجام میدهند و برای این کار باید زمان زیادی صرف کنند. در این مطلب نحوه خشک کردن سبزی در مایکروفر را به شما آموزش میدهیم.
این روش برای زمان هایی که عجله دارید خیلی به درد میخورد.
سبزی تازه را تمیز کنید و بشویید (برگ های سبزی را از ساقه جدا کنید)، سبزی ها را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا رطوبت سبزی ها گرفته شود. (روی برگ سبزی هیچ اثری از رطوبت نباشد در غیر اینصورت رنگ سبزی پس از خشک کردن سیاه خواهد شد) تکه ای دستمال کاغذی روی بشقاب بگذارید و سبزی را روی دستمال پهن کنید (سعی کنید سبزیها روی هم قرار نگیرند)، ماکروفر را روی حداکثر قدرت قرار دهید سپس بشقاب را داخل ماکروفر بگذارید.
حدود ۱-۲ دقیقه زمان برای خشک شدن سبزی زمان لازم اســت (هر ۱۰ ثانیه در ماکروفر را باز کنید و سبزی را زیر و رو کنید)، پس از این مدت زمان سبزی خشک را با دست خرد کنید و داخل ظرف بریزید، این روش برای خشک کردن انواع سبزیها کاربرد دارد.
۱- اگر سبزیها را خود در خانه پرورش میدهید، بهتر است صبح زود بعد از خشک شدن شبنم و قبل از آن که گرمای خورشید عطر و طعم سبزی را بیرون بکشد، اقدام به چیدن سبزی کنید.
۲- سبزیها را خوب شسته و بگذارید آب آن داخل آبکش برود.
۳- در مرحله بعد، آن را حداقل یک ساعت روی یک حوله کاغذی بگذارید تا در هوای آزاد خشک شود.
۴- دو لایه دستمال کاغذی ضخیم روی سینی ماکروفر پهن کنید. سبزی را به صورت لایه نازک روی آن بگذارید. با دو لایه دیگر دستمال کاغذی روی سبزی را بپوشانید.
۵- ماکروفر را دو دقیقه روی حرات زیاد قرار دهید. به سبزیها نگاه کنید تا گرمای دستگاه و روغن گیاه باعث اشتعال نشود. بعد از دو دقیقه میزان خشک شدن سبزیها را چک کنید. در صورتی که خوب خشک شده باشد، بین دو انگشت خرد میشود. در غیر اینصورت، سبزیها را داخل دستگاه جابهجا کنید و ۳۰ ثانیه دیگر حرارت دهید.
۶- سبزی را از ماکروفر بیرون آورید. بگذارید روی دستمال کاغذی روی اپن خنک شود. سپس داخل ظرف مناسب بریزید.
نکته:
• هرگز بیش از زمان لازم سبزی را حرارت ندهید، چون بر روی طعم آن اثر منفی میگذارد.
• تا زمان استفاده، آنها را خرد نکنید، چون باعث کم شدن عطر آن میشود.
• سبزی را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید.
• سبزیها را هنگام خشک کردن، بیتوجه داخل ماکروفر رها نکنید. چرا که در اثر گرمای زیاد مشتعل و باعث آتشسوزی میشوند.
• در صورت مشاهده تعریق روی شیشه یا ظرف نگه داری سبزی، آن را سریع دور بریزید. چرا که سبزی خوب خشک نشده است و خطر بوتولیسم به دلیل عدم نگهداری صحیح وجود دارد.
نکته: همچنین میتوانید ساقه های سبزی را جداگانه و با همین روش در ماکروفر خشک کنید، اما توجه کنید که بدلیل ضخامت ساقه زمان بیشتری برای خشک شدن لازم اســت.
منبع : نیکشو