محصول خطرناک لبنی که رگ ها را قفل می کند
یکی از محصولات خوشمزه لبنی که مورد علاقه کوچک و بزرگ است در صورت مصرف بیش از حد بزرگترین عامل فرستادن این افراد به بیمارستانها است.
پژوهشگران برای حفظ سلامت به افراد توصیه میکنند از محصولات لبنی کمچرب استفاده نمایند.
گفتنی است، براساس تحقیقات یک از خطرناکترین محصولات برگرفته از لبنیات، کرهی پرچرب است که میتواند سبب افزایش کلسترول بدخون و افزایش ریسک ابتلا به بیماریهایی مانند بیماری قلبی و “سکته ی مغزی” در افراد گردد.
بررسیها نشان میدهند، در گذشته افراد برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی به جای مصرف کره حیوانی از کره گیاهی استفاده میکردند که بر اساس جدیدترین یافتهها در کره گیاهی نیز به دلیل چربی های با ترانس بالا خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی حتی بالاتر از کرهی حیوانی وجود دارد و پژوهشگران توصیه میکنند افراد از این نوع کره گیاهی استفاده نمایند.
پژوهشگران استفاده کم از کره حیوانی با درصد چربی پایین و یا استفاده از روغن های طبیعی مانند روغن زیتون هنگام پخت و پز را به افراد توصیه مینمایند.
منبع: باشگاه خبرنگاران