بهترین روش پخت غذا چیست؟ / عواملی که مواد غذایی را سرطان‌زا می‌کند

0

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، درباره روش‌های غلط طبخ مواد غذایی، اظهار کرد: شیوه‌های گوناگون طبخ و تهیه غذا مانند برشته، سرخ و کباب کردن موادی مضر همچون آکریل آمید و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای یا پلی آروماتیک هیدروکربن‌ها را تولید می‌کند که این ترکیبات سرطان‌زا هستند.

مجله سلامت متخصص تغذیه سلامت غذایی دکتر تغذیه بهترین سایت آشپزی بهترین روش پخت غذا اخبار آشپزی آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

وی بیان کرد:برشته، سرخ و کباب کردن کربوهیدرات‌ها مانند نان، کیک، کلوچه و سیب زمینی و پروتئین‌ها مانند انواع گوشت‌ها می‌تواند عامل  تولید ترکیبات سرطان‌زا شود.

مجله سلامت متخصص تغذیه سلامت غذایی دکتر تغذیه بهترین سایت آشپزی بهترین روش پخت غذا اخبار آشپزی آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

مناسب‌ترین شیوه طبخ غذا

عزیزی بخارپز یا آب پز کردن را بهترین روش پخت غذا دانست و یادآوری کرد: میزان تولید ترکیبات سرطان‌زا در مواد غذایی با مدت زمان حرارت‌دهی و درجه حرارت ارتباط مستقیم دارد، بنابراین هر چه مدت زمان حرارت‌دهی طولانی‌تر و درجه حرارت بیشتر باشد، میزان تولید این ترکیبات افزایش پیدا می‌کند؛ گرم کردن دوباره برخی مواد غذایی هم بسیار مضر است و ترکیبات سرطانی ایجاد می‌کند، بنابراین افراد باید از این کار خودداری کنند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ