طرز تهیه کباب ماهیتابه گوشت و بادمجان برای (۴ نفر)
کباب ماهیتابه گوشت و بادمجان وعده ای بسیار راحت و در عین حال سریع است که می تواند تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را به راحتی تامین کند.
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
بادمجان : ۲ عدد
پیاز : ۱ عددبزرگ
نمک و فلفل و زرد چوبه و زعفران : به مقدار لازم
کره : ۵۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آن را جدا میکنیم و در میکسر به خوبی میکس می کنیم.
گوشت سرخ شده را به بادمجان ها اضافه و به آن پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده را می افزاییم و ادویه جات را در آخر به مخلوط اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیر یکدستی به دست بیاید.
کف ماهیتابه را با کره به خوبی چرب می کنیم و کباب را در کف آن پهن می کنیم و در روی آن آب زعفران می ریزیم و می گذاریم با شعله کم به مدت نیم ساعت بپزد.
در آخر کباب را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود و بعد از پخت این غذا را با نان یا برنج سرو می کنیم.
نکات کلیدی :
- گوشت چرخ کرده ای که در این غذا استفاده می کنید بهتر است که مخلوط گوساله و گوسفندی باشد.
- بادمجان ها را می توان بجای دودی کردن سرخ کنید.
- بجای کره می توانید از روغن هم در کف ماهیتابه استفاده کنید.
- اضافه کردن جعفری ساطوری هم به این غذا طعم خوبی می دهد.
منبع : به وقت صبح