طرز تهیه شیرینی قلبی خانگی برای ولنتاین
هیچ چیز جذابتر و عاشقانهتر از این نیست که خودتان به شخصه برای ولنتاین، بیسکویت قلبی زیبایی با روکش رنگی و دوست داشتنی برای کسی که دوستش دارید آماده کنید. لذت خوردن بیسکویت قلبی آن هم در روز عشق آنقدر دلچسب و دوست داشتنی است که با هیچ کادوی گران قیمتی قابل مقایسه نیست. بهتر است بدانید درست کردن این شیرینیهای جذاب در خانه بسیار ساده است.
مواد لازم برای ۲۴ عدد شیرینی
فهرست مطالب
کره نرم شده: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار + ۲ قاشق غذاخوری
شکر سفید: ۱ و ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
پوست لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سفید: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
مواد لازم برای رویال آیسینگ
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
پودر قند الک شده: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
آب لیمو ترش (اختیاری): ۱ قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
مرحله اول طرز تهیه شیرینی کوکی قلبی
در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی کوکی قلبی مخصوص ولنتاین باید تمام کرهها را در یک کاسه بزرگ بریزید و با کمک همزن به خوبی بزنید. سپس شکر و پوست سطح رنگی لیمو ترش را با کمک ابزار مخصوص یا رنده تیز جدا کنید و به کره اضافه کنید. مواد را با همزن خوب ترکیب کنید. سپس تخم مرغها را یکی یکی و با فاصله به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف آرد سفید را به مواد اضافه کنید. مواد را ترکیب کنید و بعد باقیمانده آرد را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.
مرحله دوم طرز تهیه کوکی شیرینی قلبی
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی کوکی قلبی ولنتاین باید با کمک دست خمیر به دست آمده را کمی ورز دهید و بعد آن را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید. در این فاصله فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و داخل دو سینی بزرگ کاغذ روغنی قرار دهید. بعد از تمام شدن دو ساعت یک تخته چوبی بزرگ زیر دستتان بگذارید و مقداری آرد روی آن بپاشید. خمیر را روی تخته بگذارید. مقداری از خمیر را با ضخامت کم روی سطح تخته پهن کنید. سپس با استفاده از قالبهای قلبی خمیر را به شکل قلب برش دهید. قالبهای قلب را با کمک یک کفگیر به آرامی از روی تخته جدا کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
مرحله سوم: طرز تهیه رویال آیسینگ برای کوکی قلبی ولنتاین
بعد از آماده شده همه کوکیها آنها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شوند. بعد از اینکه همه کوکیها پختند، آنها را روی یک توری قرار دهید تا برای ۱۵ دقیقه کاملاً خنک شوند. در این فاصله مواد رویال آیسینگ را تهیه کنید. برای این کار باید سفید تخم مرغ را با کمک همزن آنقدر بزنید تا کف کند. سپس پودر قند را قاشق قاشق به آن اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند. برای اینکه مواد رویال آیسینگ شما کمی رقیقتر شود، میتوانید از کمی لیمو ترش استفاده کنید.
مرحله چهارم طرز تهیه شیرینی قلبی
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی کوکی قلبی ولنتاین مواد رویال آیسینگ را به اندازه تعداد رنگهایی که دوست دارید روی کوکیها استفاده کنید، در چند کاسه بریزید. یکی از کاسهها را سفید بگذارید. چند قطره رنگ قرمز داخل یکی از کاسهها بریزید و مواد را خوب هم بزنید. در یک کاسه دیگر میتوانید مقدار کمتری رنگ قرمز بریزید تا صورتی کمرنگ درست کنید. حالا یک حوله مرطوب روی کاسهها بگذارید یا مواد را در یک ظرف در بسته بریزید تا مواد خشک نشوند.
مرحله پنجم طرز تهیه شیرینی قلبی
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ولنتاین باید بعد از اینکه کوکیها کاملاً خنک شدند، آنها را با رویال آیسینگ تزئین کنید. برای این کار باید هر رنگ از مواد رویال آیسینگ را داخل یک کیسه مخصوص خامه کشی بریزید. برای پوشش کوکیها ابتدا باید دور کوکی یک قلب بکشید و سپس داخل آن را پر کنید. میتوانید ابتدا یک لایه قرمز روی شیرینیها بکشید و بعد از اینکه کمی خشک شد، با رنگ سفید روی آن هر چیزی که دوست دارید بنویسید یا به آن طرح دهید. بعد از اتمام طراحی شیرینیها برای چند ساعت آنها را به حال خود رها کنید تا رویال آیسینگ کاملاً سفت شود. بعد آنها را بسته بندی کنید و یا داخل ظرف مناسب سرو کنید و لذت ببرید.
منبع : افق کوروش