خواص چای گل یاس برای چربی و قند خون

0

چای گل یاس یکی از چای‌های معطر و دوست داشتنی در بسیاری از کشور‌ها به ویژه مردم چین است. هزاران سال است که مردم شرق آسیا از این چای دلچسب استفاده می‌کنند. با این حال، کمتر کسی از خواص دارویی بی نظیر این چای آگاهی دارد.

تحقیقات نشان داده است یکی از خواص چای گل یاس، کمک به کاهش وزن افراد است. یک تحقیق در سال ۲۰۱۲ نشان داد آنتی اکسیدان‌های موجود در این چای باعث افزایش متابولیسم (سوخت و ساز بدن) می‌شود که همین موضوع روند کاهش وزن را تسهیل می‌کند.

کاهش وزن کاهش قند خون سلامت نیوز سلامت قلب رژیم کاهش وزن راه های کنترل دیابت درمان کلسترول با گیاهان دارویی درمان استرس با طب سنتی خواص چای گل یاس چای گل یاس تقویت سیستم ایمنی بدن‌ تقویت دستگاه گوارش پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی بهترین روش کاهش وزن بهترین دمنوش گیاهی انواع دمنوش های ایرانی آنتی اکسیدان طبیعی

چای گل یاس دارای یک آنتی اکسیدان بسیار قدرتمند به نام کاتچین است. این آنتی اکسیدان‌ها به بدن برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک و از وقوع برخی بیماری‌های جدی در بدن جلوگیری می‌کند.

همچنین تحقیقات نشان داده است این چای دارای ترکیبات قوی آنتی اکسیدانی پلی فنول است که می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند. این آنتی اکسیدان‌ها در روند مبارزه با بیماری‌ها و سرطان‌ها به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

پژوهشگران می‌گویند چای گل یاس دارای خواص ضد چربی است و می‌تواند باعث کاهش کلسترول بد خون شود. کاهش کلسترول بد خون به طور مستقیم باعث تقویت سلامت قلب و جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود. همچنین این گیاه خواص ضد التهابی دارد.

یافته‌های دانشمندان نشان داده است مصرف این چای (بدون قند و شکر) می‌تواند به تنظیم قند خون در بیماران مبتلا به دیابت کمک کند. تحقیقات بر روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داده است مصرف چای گل یاس یا چای سبز می‌تواند به تنظیم قند خون آنها کمک کند.

از دیگر خواص این چای می‌توان به تسکین استرس، اضطراب و نگرانی؛ جلوگیری از ابتلا به اختلالات گوارشی، کاهش درد، و خواص ضدباکتریایی آن اشاره کرد.

با این حال، در کنار خواص بی نظیر مصرف چای گل یاس، نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. مصرف زیاد این چای در زنان باردار توصیه نمی‌شود. همچنین به دلیل خواص اسیدی این چای، زیاده روی در مصرف آن می‌تواند باعث ناراحتی روده‌ای شود. کافئین بالای موجود در این چای می‌تواند در افراد مختلف تاثیرات متفاوتی داشته باشد. از این رو، بهتر است در مصرف چای گل یاس زیاده روی نشود.

منبع : باشگاه خبرنگاران

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ