چگونه در خانه لیمو عمانی درست کنیم؟

0

لیمو عمانی همان لیمو ترش شیرازی خشک شده است که به عنوان چاشنی در تهیه انواع غذا‌ها استفاده می‌شود. ما در این مطلب طرز تهیه لیمو عمانی را آموزش می‌دهیم تا از بهترین نوع آن در غذاهایتان استفاده کنید.

نکات آشپزی جدید خوب مجله آشپزی مثبت لیمو عمانی خانگی لیمو عمانی چیست فوت و فن آشپزی خلاقیت آشپزی چگونه لیمو عمانی درست کنیم چگونه لیمو عمانی تهیه کنیم ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی بهترین ترفندها اموزش تهیه لیمو عمانی آموزش آشپزی

مواد لازم

لیمو ترش شیرازی : ۱ کیلوگرم

سرکه : ۱ فنجان

نمک : به مقدار لازم

نکات آشپزی جدید خوب مجله آشپزی مثبت لیمو عمانی خانگی لیمو عمانی چیست فوت و فن آشپزی خلاقیت آشپزی چگونه لیمو عمانی درست کنیم چگونه لیمو عمانی تهیه کنیم ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی بهترین ترفندها اموزش تهیه لیمو عمانی آموزش آشپزی

طرز تهیه

لیمو ترش‌ های شیرازی را خوب بشویید و بر روی آن‌ ها مقداری نمک بریزید. بگذارید ۱ روز بماند و سپس آن‌ها را با آب سرد خوب بشویید.

درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، سرکه را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترش‌ها را به مخلوط آب و سرکه اضافه کنید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد خوب آبکشی کنید.

مجددا لیمو ترش‌ های آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و این بار اجازه دهید به مدت ۱ دقیقه بجوشند، سپس درون آبکش بریزید، اما آن‌ها را آبکشی نکنید.

نکات آشپزی جدید خوب مجله آشپزی مثبت لیمو عمانی خانگی لیمو عمانی چیست فوت و فن آشپزی خلاقیت آشپزی چگونه لیمو عمانی درست کنیم چگونه لیمو عمانی تهیه کنیم ترفند های آشپزی بهترین سایت آشپزی بهترین ترفندها اموزش تهیه لیمو عمانی آموزش آشپزی

پس از خنک شدن لیمو ترش‌ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آن‌ها را بر روی یک پارچه نخی تیره (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.

لیمو‌ های کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.

می‌توانید لیمو عمانی‌ ها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.

منبع : ایرنا

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ