طرز تهیه دسر و شیرینی های خوشمزه و خانگی برای شب یلدا

2

درست کردن دسرهای رنگارنگ یکی از جذاب‌ترین کارهایی است که می‌توان در شب یلدا انجام داد.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم ژله هندوانه مدل زیبای ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه ژله هندوانه دسر شب یلدا دسر ساده و سریع خلاقیت آشپزی انواع شیرینی خانگی انواع دسر آموزش صادرات مواد غذایی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

چیدن یک سفره یلدایی زیبا و شیک که همه اعضای خانواده دور آن جمع می‌شوند و در بلندترین شب سال از طعم‌های لذیذ دسرهای یلدایی لذت می‌برند. گاهی اوقات آماده کرده دسر برای شب یلدا نیاز به زمان و هزینه زیادی را به دنبال دارد و ممکن است ساعت‌ها از وقت شما را به خود اختصاص دهد؛ اما ما در این مقاله می‌خواهیم شما را با چند دسر ساده و کم هزینه یلدایی آشنا کنیم.

طرز تهیه شکلات قالبی انار؛ راحت‌ترین دسر برای شب یلدا

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم ژله هندوانه مدل زیبای ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه ژله هندوانه دسر شب یلدا دسر ساده و سریع خلاقیت آشپزی انواع شیرینی خانگی انواع دسر آموزش صادرات مواد غذایی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

مواد لازم

شکلات تخته‌ای تلخ آب شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

روغن نارگیل: ۱ قاشق غذاخوری

انار: ۱ عدد بزرگ

رزماری تازه: ۲ شاخه برای تزئین

مرحله اول

برای درست کردن این دسر ساده و شیک برای شب یلدا به قالب‌های کوچک کاپ کیک نیاز دارید. ظرف مورد نظرتان را آماده کنید و کنار بگذارید. سپس انار را دون کنید. داخل هر یک از قالب‌های کوچک کاپ کیک یک کاغذ کاپ کیک قرار دهید و ۲ قاشق چای خوری شکلات آب شده در هر کدام بریزید. سپس روی هر کدام از قالب‌ها یک قاشق غذاخوری انار دون شده بریزید.

مرحله دوم

بعد از اینکه انارها را روی شکلات‌های آب شده ریختید، دوباره کمی شکلات روی انارها بریزید تا زیباتر شوند. برای ۱۵ دقیقه قالب را در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد. سپس هر کدام از شکلات‌ها را از قالب خارج کنید و داخل یک بشقاب بچینید و با قرار دادن شاخه‌های رزماری در کنار ظرف آن را تزئین کنید. شما می‌توانید این شکلات‌ها را تا ۳ روز در یخچال نگه دارید.

طرز تهیه ژله در پوست هندوانه؛ دسر ساده و شیک یلدایی

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم ژله هندوانه مدل زیبای ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه ژله هندوانه دسر شب یلدا دسر ساده و سریع خلاقیت آشپزی انواع شیرینی خانگی انواع دسر آموزش صادرات مواد غذایی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

مواد لازم

هندوانه با پوست: نصف یک عدد

ژله هندوانه: ۲ بسته

آب گرم ۲ لیوان

آب سرد: ۱ لیوان

مرحله اول

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم ژله هندوانه مدل زیبای ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه ژله هندوانه دسر شب یلدا دسر ساده و سریع خلاقیت آشپزی انواع شیرینی خانگی انواع دسر آموزش صادرات مواد غذایی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

در مرحله اول برای درست کردن این دسر ساده و شیک برای شب یلدا باید داخل یک هندوانه که از عرض نصف شده را با کمک قاشق خالی کنید. بهتر است برای این کار از قاشق اسکوپ بستنی استفاده کنید و اسکوپ‌های هندوانه را نیز در یک ظرف جداگانه قرار دهید و در سفره یلدایی‌تان بچینید. زمانی که یک لایه هندوانه روی پوست باقی ماند، آن را با کمک قاشق کمی صاف کنید.

مرحله دوم

در این مرحله باید ژله هندوانه را آماده کنید. برای این کار باید دو بسته ژله هندوانه یا هر ژله قرمز رنگی را با دو لیوان آب جوش ترکیب کنید و خوب هم بزنید. برای اینکه ژله بهتر در آب حل شود، بهتر است آن را روی بخار کتری قرار دهید و مدام هم بزنید. سپس ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. این ژله باید نسبت به ژله‌های عادی کمی سفت‌تر باشد برای همین آب سرد کمتری به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

بعد از آماده شدن ژله آن را درون پوست هندوانه بریزید و هندوانه را طوری که کاملاً مستقیم باشد داخل یخچال قرار دهید. بعد از ۵ ساعت هندوانه را خارج کنید و با کمک یک چاقوی تیز آن را برش دهید و داخل یک ظرف سرو کنید. می‌توانید روی ژله کمی کنجد سیاه یا سیاه دانه بزنید تا و یا با شکلات‌های ریز اشکی ژله هندوانه‌تان را تزئین کنید.

طرز تهیه دسر تارت شکلاتی انار بدون نیاز به پخت برای شب یلدا

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم ژله هندوانه مدل زیبای ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه ژله هندوانه دسر شب یلدا دسر ساده و سریع خلاقیت آشپزی انواع شیرینی خانگی انواع دسر آموزش صادرات مواد غذایی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

مواد لازم

بیسکویت ساقه طلایی: ۱۹۰ گرم

کره ذوب شده: ۹۰ گرم

شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم

خامه: ۱۵۰ گرم

دانه انار: نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار

مرحله اول

برای درست کردن این دسر برای شب یلدا ابتدا باید بیسکویت‌های ساقه طلایی را در میکسر بریزید و با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا مثل یک خمیر یکدست شوند. سپس یک قالب تارت کوچک را کمی چرب کنید و بیسکویت را به خوبی روی آن پهن کنید. بهتر است از دو یا چند قالب کوچک برای درست کردن این تارت استفاده کنید. قالب‌ها را برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سفت شوند.

مرحله دوم

در این مرحله از درست کردن دسر برای شب یلدا باید مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا به جوش بیاید. سپس شکلات‌ها را خرد کنید و داخل یک کاسه پیرکس روی آب جوش قرار دهید تا آب شوند. سپس خامه را به شکلات اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و خوب هم بزنید. صبر کنید تا دمای شکلات و خامه به دمای محیط برسد. مواد را روی تارت پخش کنید و سپس دانه‌های انار را روی شکلات بریزید. تارت را برای ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

تزئین زیبای هندوانه شبیه به کاپ کیک

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم ژله هندوانه مدل زیبای ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه ژله هندوانه دسر شب یلدا دسر ساده و سریع خلاقیت آشپزی انواع شیرینی خانگی انواع دسر آموزش صادرات مواد غذایی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

مواد لازم

هندوانه: نصفه

خامه: ۳۰۰ گرم

چیپس شکلات: به مقدار لازم برای تزئین

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر ساده یلدایی ابتدا باید پوست هندوانه را جدا کنید. سپس آن را به ضخامت حدود ۲ سانتی متر برش دهید و با استفاده از قالب‌های کوچک دایره‌ای، هندوانه را قالب بزنید. هندوانه‌ها را داخل یک ظرف درب‌دار بریزید تا خراب نشوند. سپس خامه را با کمک همزن آن‌قدر هم بزنید تا سبک شود. حال آن را درون کیسه مخصوص خامه بریزید. روی یک سمت هندوانه خامه بریزید و بعد یک هندوانه روی آن قرار دهید و سپس با یک حرکت دورانی روی هندوانه را نیز با خامه تزئین کنید. این کار را برای همه هندوانه‌ها تکرار کنید. روی خامه برای تزئین هندوانه مقداری چیپس شکلات بریزید و این کاپ کیک‌های جذاب را داخل یک ظرف مناسب سرو کنید.

طرز تهیه ژله یلدایی چند رنگ و لایه‌ای انار و تخم شربتی؛ مخصوص یلدا ۹۹

طرز تهیه شیرینی مرنگ به شکل آدم برفی‌

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم ژله هندوانه مدل زیبای ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه ژله هندوانه دسر شب یلدا دسر ساده و سریع خلاقیت آشپزی انواع شیرینی خانگی انواع دسر آموزش صادرات مواد غذایی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

مواد لازم

سفیده تخم مرغ: ۳ عدد

وانیل: نصف قاشق چای خوری

خامه: ۱/۴ قاشق غذاخوری

نمک: ۱/۸ قاشق غذاخوری

شکر: ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

ترافل نارنجی کوچک برای تزئین آدم برفی: به مقدار لازم

شکلات آب شده: به مقدار لازم

مرحله اول

قبل از درست کردن این دسر برای شب یلدا ابتدا فر را با دمای ۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. روی سینی فر یا یک قالب مناسب کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید. حال سفیده‌های تخم مرغ را با خامه و نمک ترکیب کنید و با همزن آن‌قدر بزنید تا سبک شوند. سپس به آرامی و ۱ قاشق ۱ قاشق شکر را اضافه کنید و همچنان مواد را هم بزنید. مواد را آن‌قدر هم بزنید تا فرم بگیرند و سفت شوند.

مرحله دوم

در این مرحله یک کیسه شیرینی یک بار مصرف با نوک گرد بردارید و مواد را داخل آن بریزید. روی قالب ابتدا مواد را به صورت یک دایره بزرگ و سپس یک دایره کوچک روی آن قرار دهید تا شکل آدم برفی شود. با دقت یک ترافل نارنجی به عنوان بینی آدم برفی روی جلوی سر آن قرار دهید. مواد را برای حدود ۱ ساعت داخل فر قرار دهید. بعد از حاضر شدن شیرینی اجازه دهید ۳۰ دقیقه خنک شوند و بعد به وسیله شکلات آب شده و خلال دندان برای آدم برفی‌هایتان چشم، دهان، دست و دکمه بکشید.

منبع : افق کوروش

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

نظرات شما ( 2 )
  1. صبا می گوید

    خیلی خوشگل هستند

  2. آناهیتا می گوید

    جالب بود مخصوصا ژله قرمز که تو پوست هندوانه است