طرز تهیه شربت های گیاهی خوشمزه

نوشیدنی خنک و خوشمزه تابستانی

0

با فرا رسیدن فصل تابستان بازار نوشیدنی‌ های خنک داغ می‌شود و همه به تهیه و خرید این نوشیدنی‌ ها روی می‌ آورند و در این بین افرادی هستند که به دلیل اهمیت دادن به سلامت خود، نوشیدنی‌ های گیاهی و خانگی را به نوشیدنی‌ های صنعتی ترجیح می‌دهند.

نوشیدنی های سرد نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شربت های گیاهی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه نوشیدنی طرز تهیه انواع شربت های گیاهی طرز تهیه انواع شربت مجلسی شربت گیاهی خواص نوشیدنی ها خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین نوشیدنی بهترین سایت آشپزی انواع نوشیدنی برای تابستان آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فربسیاری از این نوشابه‌ های طبیعی وقتی به شیوه صحیح تهیه و مصرف می‌شود نه تنها مانند نوشابه‌های صنعتی سلامت بدن را تهدید نمی‌کند بلکه حتی خواص بسیار مفیدی دارد برای مثال برخی از آنها تقویت کننده، برخی آرام بخش و دسته ای نیز حتی تاثیر درمانی دارد.

طرز تهیه برخی از این نوشیدنی‌های گیاهی سالم و مفید که برای فصل گرم تابستان و پیشگیری از گرمازدگی نیز سودمند است، به شرح زیر است:

شربت ریحان

برای تهیه این نوشیدنی مقداری شربت آب قند رقیق را با دو فنجان برگ ریحان خرد شده مخلوط کنید، داخل ظرف درداری بریزید و به مدت یک ساعت در ظرف را ببندید. بعد از آن مایع را صاف کنید و سپس در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده نوشیدن شود.

نوشیدنی های سرد نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شربت های گیاهی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه نوشیدنی طرز تهیه انواع شربت های گیاهی طرز تهیه انواع شربت مجلسی شربت گیاهی خواص نوشیدنی ها خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین نوشیدنی بهترین سایت آشپزی انواع نوشیدنی برای تابستان آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

شربت اسطوخودوس

برای تهیه این نوشیدنی سه قاشق گل تازه اسطوخودوس را به مقداری شربت آب قند رقیق اضافه کنید و پس از یک ساعت شربت را صاف و خنک کنید. شربت اسطوخودوس شما برای نوشیدن آماده است.

نوشیدنی های سرد نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شربت های گیاهی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه نوشیدنی طرز تهیه انواع شربت های گیاهی طرز تهیه انواع شربت مجلسی شربت گیاهی خواص نوشیدنی ها خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین نوشیدنی بهترین سایت آشپزی انواع نوشیدنی برای تابستان آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

شربت نعناع

شربت نعناع را نیز می‌توانید مطابق با روش تهیه شربت اسطوخودوس تهیه کرده و پس از خنک شدن در یخچال مصرف کنید. برای تهیه این نوشیدنی استفاده از یک فنجان برگ تازه نعناع کافی است.

نوشیدنی های سرد نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شربت های گیاهی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه نوشیدنی طرز تهیه انواع شربت های گیاهی طرز تهیه انواع شربت مجلسی شربت گیاهی خواص نوشیدنی ها خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین نوشیدنی بهترین سایت آشپزی انواع نوشیدنی برای تابستان آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

شربت گشنیز و فلفل سبز

برای تهیه این نوشیدنی خوش طعم و خنک کننده مقداری برگ گشنیز خرد شده را به همراه دو لیوان فلفل سبز ریز شده به شربت آب قند رقیق بیفزایید. پس از یک ساعت شربت را صاف کنید و بعد از خنک شدن می‌توانید آن را مصرف کنید.

شربت وانیل و بابونه

یک لیوان شکر را با یک چهارم لیوان گل‌ های تازه بابونه به همراه مقداری وانیل با یک لیوان آب مخلوط کنید و در حرارت متوسط بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت یک ساعت به حال خود بگذارید و سپس آن را در شیشه تمیزی بریزید و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا پس از آن آماده مصرف شود.

شربت لیمو و رزماری

ترکیبی از یک لیوان شکر را با ۵/۱ قاشق غذاخوری رزماری خرد شده ، یک عدد پوست لیموی خلال شده با مقداری دلخواه آب بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن، شربت را از روی حرارت بردارید و بعد از یک ساعت که شربت به خوبی سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و پس از چند روز نوشیدنی ابتکاری شما آماده مصرف خواهد بود.

نوشیدنی های سرد نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شربت های گیاهی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه نوشیدنی طرز تهیه انواع شربت های گیاهی طرز تهیه انواع شربت مجلسی شربت گیاهی خواص نوشیدنی ها خلاقیت آشپزی ترفند های آشپزی بهترین نوشیدنی بهترین سایت آشپزی انواع نوشیدنی برای تابستان آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فرمنبع : بیتوته

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ