غذای محلی گیلان ؛ دستور پخت نازخاتون خوشمزه

0

خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه می‌شود.

نکات آشپزی خوشمزه ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم خورش نازخاتون طرز تهیه خورش نازخاتون دستور آشپزی خورشت خورش نازخاتون خورش انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی سنتی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانم خانه دار آشپزی خانگی آشپزی ایرانی آشپزی آسان در خانه

مواد لازم :

  • بادمجان کوچک و قلمی : یک کیلو
  • گوشت بدون استخوان : ۸۰۰ گرم
  • نعنا و جعفری و کمی اسفناج : ۵۰۰ گرم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • پیاز : یک عدد
  • آبغوره : یک فنجان
  • روغن : به میزان

طرز تهیه :

  • ۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
  • ۲. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
  • ۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.
  • ۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.
  • ۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.
  • ۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

منبع : برترین ها

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ