غذای محلی گیلان ؛ دستور پخت نازخاتون خوشمزه
خورش نازخاتون نوعی خورش محلی استان گیلان است که با گوشت، سبزی، و بادمجان تهیه میشود.
مواد لازم :
- بادمجان کوچک و قلمی : یک کیلو
- گوشت بدون استخوان : ۸۰۰ گرم
- نعنا و جعفری و کمی اسفناج : ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- پیاز : یک عدد
- آبغوره : یک فنجان
- روغن : به میزان
طرز تهیه :
- ۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
- ۲. گوشت را به تکههای یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.
- ۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.
- ۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.
- ۵. بادمجانها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.
- ۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجانها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.
منبع : برترین ها