طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه

0

طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه ، طرز تهیه خامه کیک با کمترین مواد ، طرز تهیه خامه قنادی سبک ، طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه بدون پودر خامه ، خامه فرم گرفته بدون همزن برقی ، طرز تهیه خامه رنگی با خامه صبحانه ، طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه و نشاسته ذرت ، طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه و شکر

طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که به شیرینی پزی علاقه دارید، حتما می‌دانید که یکی از مواد لازم و پرکاربرد، خامه قنادی است. بعضی ترجیح می‌دهند این خامه را به صورت آماده از قنادی تهیه کنند، اما برخی هم آن را در منزل درست می‌کنند. طرز تهیه خامه قنادی در منزل، ریزه کاری‌هایی دارد که اگر به درستی رعایت شوند، کیفیت خامه قنادی شما چیزی کمتر از خامه‌های آماده نخواهد داشت. پس با ما همراه باشید تا با هم طرز تهیه خامه قنادی خوشمزه در منزل را بخوانیم.

مواد لازم خامه قنادی طرز تهیه خامه قنادی خامه قنادی

طرز تهیه خامه قنادی

برای تهیه یک خامه قنادی مرغوب، باید از خامه با‌کیفیت استفاده کنید. خامه‌های پرچرب در لبنیات فروشی‌ها و یا خامه‌های پاکت صورتی پرچرب برای این منظور مناسب هستند.

مواد لازم
خامه پر‌چرب ۲۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم (۴ قاشق غذاخوری)
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

با این مقدار مواد، حدود ۲ لیوان خامه قنادی خوشمزه خواهید داشت.

دستور تهیه خامه قنادی

این روش برای طرز تهیه خامه قنادی، بدون استفاده از همزن برقی است.

مرحله اول: ابتدا در ظرفی بزرگ و مناسب، خامه را خوب هم بزنید. دقت کنید که اگر قسمتی از خامه، به صورت مایع است، آن قسمت را حتما جدا کنید. وجود خامه مایع در ظرف، خامه قنادی را شل می‌کند. پس از هم زدن، ظرف حاوی خامه را به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله دوم: در این مرحله، خاک قند و وانیل را به خامه زده شده اضافه کرده و با چنگال و به صورت دستی دوباره هم بزنید. مجددا در ظرف را بسته و آن را داخل فریزر قرار دهید.

مرحله سوم: پس از گذشت ۲۰ دقیقه، ظرف را از فریزر خارج کرده و دوباره هم می‌زنیم. این کار تا باید تا جایی ادامه دهید که خامه کاملا سفت شده و فرم بگیرد.

چند نکته مهم و کاربردی در طرز تهیه خامه قنادی

  • اگر همزن برقی در اختیار دارید، مراحل کوتاه‌تر خواهند بود. به این صورت که دیگر نیازی نیست چند بار ظرف را از یخچال خارج کرده و دوباره به یخچال منتقل کنید. با استفاه از همزن کافیست در مرحله دوم، خامه و خاک قند و وانیل را با همزن تا جایی بزنید که رد همزن کاملا روی خامه بماند. در این حالت اگر قاشقی از خامه بردارید و برعکس کنید، خامه نمی‌ریزد.
  • جایگزین خاک قند می‌تواند عسل باشد. اما استفاده از شکر درست نیست. چون ذرات شکر به خوبی داخل خامه حل نمی‌شوند و احتمالا موقع خوردن آن ها را زیر دندان حس خواهید کرد.
  • از دور تند همزن استفاده نکنید. این کار باعث ترک خوردن خامه هنگام تزئین خواهد شد.
  • بهتر است بین تهیه خامه و استفاده از آن، فاصله زیادی نیندازید. چون انسجام خامه از بین خواهد رفت.
  • اگر احساس کردید که خامه بیش از اندازه سفت شده است، می توانید به ازای هر یک کیلو خامه فرم گرفته سفت شده، یک قاشق غذاخوری خامه منجمد به آن اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید خامه‌های رنگارنگی داشته باشد می‌توانید از انواع رنگ‌های خوراکی یا شکلات برای این منظور استفاده کنید.
  • دقت کنید که برای اضافه کردن رنگ به خامه، ابتدا باید حتما رنگ را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوید و سپس به خامه اضافه کنید.
  • برای داشتن خامه شکلاتی استاندارد باید ۷۰ گرم پودر کاکائوی مرغوب الک شده را به یک کیلو خامه فرم گرفته اضافه کنید.
  • برای داشتن خامه میوه‌ای می‌توانید تکه‌های نیمه یخ زده میوه مورد نظر خود را در اواسط هم زدن خامه و خاک قند و وانیل به آن اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید برای استفاده از خامه از قیف یا ماسوره کمک بگیرید، ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به خامه اضافه کنید تا شکل خود را بهتر حفظ کند.

نکاتی برای بهتر فرم گرفتن خامه کیک با خامه صبحانه

  • برای بهتر فرم گرفتن خامه صبحانه بهتر است ظرف خامه را در یک ظرف آب و یخ بگذارید.
  • خامه را آنقدر هم بزنید تا رد پره‌های همزن روی خامه بماند و از بین نرود، به شکلی که انگار خامه در پره‌های همزن پیچ خورده است.
  • اگر مقدار خامه فرم گرفته بیش از نیاز شما بود می توانید باقیمانده آن را در یک ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید.
  • برای استفاده بعدی خامه را از فریزر بیرون بیاورید، در یخچال بگذارید و وقتی کمی نرم شد دوباره با همزن بزنید تا فرم بگیرد. البته این خامه که دوباره هم زده می‌شود کمتر فرم می‌گیرد که طبیعی است و دیگر برای تزیین کیک مثل کیک تولد و عقد و عروسی چندان مناسب نیست، اما برای شیرینی خانگی مثل نان خامه‌ای یا شیرینی لطیفه و ناپلئونی گزینه خوبی است.

سخن آخر

در این مطلب، طرز تهیه خامه قنادی را با ذکر تمام جزئیات مورد نیاز بیان کردیم. فراموش نکنید که یک نکته کلیدی در طرز تهیه خامه قنادی، خنک نگه داشتن خامه است. بنابراین اگر در هوای گرم تابستانی، احساس کردید که خامه دارد گرم می‌شود، کافی است چند دقیقه آن را به یخچال منتقل کنید. امیدواریم خامه قنادی خوبی درست کرده و بتوانید در تزئین انواع کیک‌ها و شیرینی‌های خوشمزه‌ای که می‌پزید از آن استفاده کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ