بهترین دمنوش های ایرانی که باید زیاد بنوشید! +طرز تهیه
این روزها آن قدر از عوارض رنگارنگ داروهای شیمیایی، آلودگی هوا، امواج وای فای، آلودگی صوتی و غیره می شنویم که دیگر اشتیاقی برای زیستن برایمان نمی ماند؛ از محل کار تا به خانه برسیم گوشمان پر شده است از عوارض و امراض. به میهمانی می رویم، یکی درد کمر دارد، یکی دیگر از سردردهای مداوم حسابی شاکی است و یکی هم مدتی است دچار عفونت گوش میانی شده و تعادل درست و حسابی ندارد و نفر آخر قصه ای دراز از ماجرای تلاش چند ساله اش برای آب کردن چربی های اضافه می گوید و نتیجه ای که هرگز حاصل نکرده است.
گل گاوزبان

شیوه دم کردن: داخل قوری که گنجایش سه پیمانه آب جوش را داشته باشد، گل گاوزبان و نبات را ریخته، سپس لیموعمانی ها را شسته و با چنگال روی پوست آن چند سوراخ ایجاد می کنیم؛ و بعد لیموها به محتویات قوری و آب جوش پر می کنیم. سپس روی بخار کتری یا سماور قرار داده و دمنوش را به مدت ۲۰- ۳۰ دقیقه دم می کنیم. این دمنوش مسکنی است برای کسانی که خسته هستند یا دچار استرس می شوند.
مریم گلی
روش آماده سازی: همه یک و نیم قاشق چای خوری پودر دو قاشق غذاخوری برگ مریم گلی را در یک قوری بریزید و آب جوش با دمای ۷۰ یا ۸۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید دمنوشتان به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشد. این دمنوش طعم تلخی دارد. پس در صورت تمایل، برای شیرین کردن آن می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.
آویشن

سنبل الطیب

بادرنجبویه

بادرنجبویه با ایجاد آرامش عضلانی و رفع گرفتگی آن ها به داشتن خواب راحت نیز کمک می کند. این گیاه خواص ضدویروسی دارد و در درمان و رفع تب خال بسیار فمید است. زنان باردار و شیرده، کودکان، افراد مبتلا به اختلالات هورمونی از خوردن بادرنجبویه خودداری کنند.