ادغام بانکهای نظامی در بانک سپه و تشکیل بزرگترین بانک ایرانی

0

ادغام بانکهای نظامی در بانک سپه ، آخرین اخبار ادغام بانکهای نظامی ، اسامی بانکهای نظامی ، آخرین وضعیت ادغام بانکهای نظامی ، ادغام بانکهای نظامی با سپه ، زیان بانکهای نظامی

بنا به درخواست دولت و تصویب سران قوا، بانک‌های انصار، حکمت ایرانیان و قوامین و موسسه کوثر مرکزی در بانک سپه ادغام می‌شوند.

وضعیت بانک مهر اقتصاد در بانک مرکزی زیان بانکهای نظامی جزئیات ادغام بانک مرکزی بانک انصار ادغام موسسه مالی و اعتباری ادغام بانکهای نظامی در بانک سپه ادغام بانکهای نظامی ادغام بانک مهر اقتصاد ادغام بانک قوانین ادغام بانک حکمت ایرانیان ادغام بانک انصار اخبار مؤسسه‌مالی اعتباری کوثر اخبار بانکی اخبار بانک مرکزی اخبار بانک قوامین اخبار بانک سپه اخبار بانک حکمت ایرانیان آخرین وضعیت بانکهای نظامی

روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد: بر اساس مصوبات شورای پول و اعتبار و شورای عالی هماهنگی اقتصادی (سران سه قوه) در ارتباط با  ادغام بانک‌ها و مؤسسه اعتباری وابسته به نیروهای مسلح  در بانک سپه، این مهم با اتخاذ تمهیدات مناسب و اطمینان‌بخش برای مشتریان، سپرده‌گذاران، سهامداران، کارکنان و سایر ذی‌نفعان مد‌نظر قرار گرفته و پس از انجام بررسی‌های کارشناسی گسترده با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط، برنامه‌ای جامع، هماهنگ و مؤثر در مسیر اصلاح نظام بانکی کشور و ساماندهی بازار پول تدوین شده است.

بر این اساس، با هدف متمرکزکردن توانمندی و ظرفیت‌ بانک‌های انصار، قوامین، حکمت ایرانیان،  مهر اقتصاد و مؤسسه اعتباری کوثر در قالب یک بانک واحد باثبات و کارآمدتر و به‌منظور ارائه خدمات بهتر به خانواده نیروهای مسلح و عموم مردم، بانک‌ها و مؤسسه اعتباری یادشده در بانک سپه به‌عنوان نخستین بانک ایرانی و یکی از بانک‌های معتبر دولتی در عرصه بانکداری کشورمان ادغام می‌شوند.

در این راستا و به‌منظور اطلاع‌رسانی شفاف به آحاد جامعه، بالاخص ذی‌نفعان اصلی (سپرده‌گذاران، سهامداران و کارکنان)، موارد زیر را به‌استحضار مردم شریف ایران می‌رساند:

۱. ارایه خدمات بانکی به تمامی مشتریان محترم اعم از سپرده‌گذاران و تسهیلات‌گیرندگان توسط بانک‌ها و مؤسسه اعتباری یادشده، با مدیریت و راهبری بانک سپه طبق روال عادی قبلی به‌قوت خود ادامه می‌یابد و مشتریان می‌توانند خدمات مزبور را همانند گذشته در چارچوب قراردادهای سپرده‌گذاری، تسهیلاتی و سایر قراردادهای منعقده قبلی دریافت کنند.

۲. به‌منظور حفظ و ایفای حقوق تمامی سهامداران بانک‌ها و مؤسسه اعتباری تحت ادغام و با عنایت به بررسی‌های کارشناسی همه‌جانبه و هماهنگی انجام‌گرفته با سازمان بورس و اوراق بهادار، چارچوب مدونی برای این مهم تنظیم شده و طبق برنامه، هر یک از بانک‌ها و مؤسسه اعتباری یادشده نسبت به تعیین تکلیف وضعیت سهامداران مرتبط با خود اقدام می‌کنند و به تمامی سهامداران اطمینان داده می‌شود کلیه حقوق آن‌ها کارسازی و ایفا خواهد شد.

۳. کلیه کارکنان شاغل در بانک‌ها و مؤسسه اعتباری موضوع این فرآیند همانند گذشته مشغول به فعالیت بوده و تمامی حقوق و مزایای آنان مطابق قراردادهای منعقده قبلی برقرار می‌باشد.

۴. بی‌تردید در کنار لطف و مرحمت الهی، اصحاب رسانه، کارشناسان، مدیران و صاحب‌نظران نظام بانکی در راستای تشریک مساعی جهت دستیابی به اهداف مدنظر این تکلیف مهم، نقش انکارناپذیری داشته و مددکار مسئولان و عوامل این مأموریت عظیم هستند.

در پایان، خاطرنشان می‌سازد، این فرآیند به‌عنوان گامی مهم در راستای حفظ ثبات و سلامت نظام بانکی محسوب  گردیده و همراهی در اجرای موفق آن برای ارائه خدمات بهتر به آحاد جامعه مورد انتظار می‌باشد، بنابراین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از هموطنان گرامی تقاضا دارد اخبار و اطلاعات مربوط به این طرح ملی را صرفاً از طریق اطلاعیه‌های رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران یا بانک سپه پیگیری کنند.

***

در همین راستا نگاهی می‌اندازیم به وضعیت ترازنامه این ۵ بانک که متعلق به نیروها و نهادهای نظامی از جمله سپاه، ارتش، نیروهای انتظامی و وزارت دفاع هستند. البته با توجه به عدم انتشار صورت‌های‌ مالی ۶ ماهه ۹۷ بانک‌های قوامین و کوثر مرکزی، بعضی ارقام مانند میزان سپرده‌ها و بدهی‌ها کمی با ارقام جدیدی که هنوز منتشر نشده است، تفاوت‌هایی خواهد داشت اما تصویری کلی از وضعیت جدید و ابعاد بانک جدیدی که با این ادغام تشکیل خواهد شد را به دست می‌دهد.

سرمایه این ۵ بانک معادل ۳۶۰۰ میلیارد تومان است که با احتساب سرمایه ۱۲ هزار میلیارد تومانی بانک سپه، مجموع سرمایه بانک سپه پس از ادغام به عدد ۱۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید که این عدد، بالاترین سرمایه ثبت شده در نظام بانکی کشور است.

به گزارش فارس، طبق ارقام بررسی شده میزان سپرده‌های این ۵ بانک که بازه زمانی بر از آنها تا پایان سال ۹۶ و برخی تا پایان ۶ ماهه ۹۷ است، معادل ۲۰۲ هزار و ۱۲۹ میلیارد تومان است اما عبدالناصر همتی مجموع کل سپرده‌های این ۶ بانک و موسسه ادغامی را ۲۱۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرده است که با این حساب، بانک سپه پس از ادغام به عنوان بزرگترین بانک کشور معرفی خواهد شد.

نکته جالب توجه در صورت‌های مالی این ۵ بانک و موسسه، بدهی «صفر» آنها به بانک مرکزی است که یک استثنا در میان بانک‌های کشور محسوب می‌شود. این بدهی صفر در شرایطی تحقق یافته است که بدهی بانک‌های خصوصی به بانک مرکزی معادل ۹۷ هزار میلیارد تومان است. به عبارت دیگر اغلب این بانک‌ها به جز یک بانک از جمله منضبط‌ترین بانک‌های کشور بوده‌اند.

* موسسه اعتباری کوثر/ ارقام به میلیارد تومان

عنوان پایان سال ۹۶
بدهی به بانک مرکزی ۰
بدهی به بانک‌ها و موسسات اعتباری ۲۱۵
سپرده دیداری ۴۲۵
سپرده پس‌انداز ۶۸۰.۹
سپرده سرمایه‌گذاری ۱۶،۹۹۱
سایر سپرده‌ها ۱۶
دارایی ثابت ۳۶۵
تسهیلات اعطایی ۹،۴۷۶
سرمایه ۶۰۰
کل دارایی‌ها ۲۰،۱۶۳

 

*بانک انصار/ ارقام به میلیارد تومان

عنوان ۶ ماهه ۹۷
بدهی به بانک مرکزی ۰
بدهی به بانک‌ها و موسسات اعتباری ۷،۳۴۴
سپرده دیداری ۷،۰۱۸
سپرده پس‌انداز ۴،۳۸۲
سپرده سرمایه‌گذاری ۱۹،۹۴۸
سایر سپرده‌ها ۴۰۷
سرمایه ۱،۰۰۰
دارایی ثابت ۱،۰۷۴
تسهیلات اعطایی ۲۰،۷۸۹
سود انباشته ۲۲۰+
کل دارایی‌ها ۴۳،۹۰۲

*‌عمده بدهی ۷۳۴۴ میلیارد تومانی بانک انصار به بانک‌ها و موسسات اعتباری ناشی از ادغام تعاونی اعتباری ثامن در این بانک است و با توجه به وجود آمدن بحران نقدینگی برای این تعاونی، تعهدات و بدهی‌های این ثامن به بانک انصار منتقل شد.

 

*بانک قوامین/ ارقام به میلیارد تومان

عنوان ۶ ماهه ۹۵
بدهی به بانک مرکزی ۰
بدهی به بانک‌ها و موسسات اعتباری ۱،۱۴۹
سپرده دیداری ۵۰۳
سپرده پس‌انداز ۵۲۰
سپرده سرمایه‌گذاری ۶،۰۱۳
سایر سپرده‌ها ۸۶
سرمایه ۴۰۰
دارایی ثابت ۶۲۴
تسهیلات اعطایی ۵۳،۹۹۶
سود انباشته ۸۳.۵-
کل دارایی‌ها ۶۴،۵۴۰

 

* بانک حکمت ایرانیان/ ارقام به میلیارد تومان

عنوان ۶ ماهه ۹۷
بدهی به بانک مرکزی ۰
بدهی به بانک‌ها و موسسات اعتباری ۴۷
سپرده دیداری ۸۴۶
سپرده پس‌انداز ۲۸
سپرده سرمایه‌گذاری ۳۰۲
سایر سپرده‌ها ۱۹
سرمایه ۴۰۰
دارایی ثابت ۶۲۷
تسهیلات اعطایی ۲،۱۷۳
سود انباشته ۴۸
کل دارایی‌ها ۴،۸۰۸

 

* بانک مهر اقتصاد/ ارقام به میلیارد تومان

عنوان پایان سال ۹۶
بدهی به بانک مرکزی ۰
بدهی به بانک‌ها و موسسات اعتباری ۰
سپرده دیداری ۲۰۴
سپرده پس‌انداز ۶۲۸
سپرده سرمایه‌گذاری ۵۲،۴۱۴
سایر سپرده‌ها ۷۶۳
سرمایه ۱۲۰۰
تسهیلات اعطایی ۳۴،۸۰۲
دارایی ثابت ۱،۲۰۳
سود انباشته ۲۶۰
جمع دارایی‌ها ۵۶،۴۲۷

فارس

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ