طرز تهیه چیکن کوردن بلو خانگی

0

کوردن بلو که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس می پیچند و سپس در پودر سوخاری می غلتانند و سرخ میکنند.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم چیکن کوردن بلو فوت و فن آشپزی طرز تهیه چیکن کوردن بلو خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۲ عدد
ژامبون ۴ عدد
پنیر ورقه‌ای (گودا، چدار یا پنیر دلخواه) ۴ ورقه
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری مقداری
آرد سفید مقداری
نمک و فلفل سیاه مقداری
سویا سس یا آبلیمو مقداری

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم چیکن کوردن بلو فوت و فن آشپزی طرز تهیه چیکن کوردن بلو خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

طرز تهیه:

سینه‌های مرغ رو از قبل با سویا سس و نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
ابتدا سینه مرغ را لای دو کیسه فریزر میگذاریم و با بیفتک کوب یا گوشت کوب میکوبیم تا نازک و پهن شود.
سپس روی سطح کار قرار میدهیم، یک لایه ژامبون بر روی فیله میگذاریم و بر روی ژامبون یک ورقه پنیر.
بعد از پایین رول میکنیم و بعد از رول شدن کامل با خلال دندون ثابت نگه میداریم.
سپس رول‌های آماده رو ابتدا در آرد ساده، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد هم در پودر سوخاری می‌غلتانیم.
کوردون بلو‌های آماده رو در مقداری روغن در تابه سرخ میکنیم.

منبع : سرآشپز

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ