آنتی بیوتیک هایی طبیعی را بشناسید
آنتی بیوتیک ها برای نابودی یا ممانعت از تکثیر باکتری ها و برخی از انواع انگل ها استفاده میشوند. برخلاف تصور عدهای که آنتی بیوتیک را دارویی مدرن میپندارند، باید گفت در واقع قرنهاست که آنتی بیوتیک طبیعی در زندگی بشر وجود دارد.
مزیت آنتی بیوتیک های طبیعی این است که باکتری های مفید بدن را از بین نمیبرند. فراموش نکنید که در مورد عفونت های شدید و جدی بهترین کار استفاده از دارو های تجویز شده توسط پزشک است. چراکه آنتی بیوتیک های طبیعی قدرت تهاجمی کمتری در مقابل بیماری دارند.
آنتی بیوتیک های طبیعی
عسل
امروزه متخصصان عسل طبیعی را درمانی مفید برای درمان زخمها، سوختگیها، بریدگیها، زخم بستر و پیوند پوست برمیشمارند. بخشی از خاصیت آنتیبیوتیکی عسل به دلیل دارا بودن هیروژن پروکساید است. عسل رطوبت باکتریها را از آنها خارج میکند و باعث میشود باکتری در اثر خشک شدن نابود شود.
سیر
خاصیت آنتی بیوتیکی سیر بهدلیل ترکیب سولفوردار آن است. علاوه بر این سیر خواص ضدقارچی، ضدویروسی و در دستگاه گوارش خاصیت ضدانگل دارد. مصرف روزانه دو حبهسیر خام مقدار مناسبی است. اگر از داروهای رقیقکننده خون استفاده میکنید، مصرف زیاد سیر میتواند اثر این داروها را تشدید کند.
آویشن
گیاه آویشن در آشپزی و تهیه دمنوش کاربرد دارد. اما عصاره آویشن فقط برای استعمال خارجی مناسب است. پیش از استعمال خارجی نیز حتما آن را با مقداری روغن دیگر نظیر روغن نارگیل یا زیتون مخلوط کنید. افرادی که فشار خون بالا یا پرکاری تیروئید دارند نباید از عصاره آویشن استفاده کنند.
پونه کوهی
پونه کوهی به دلیل وجود مادهای بنام کارواکرول خواص درمانی مهمی دارد که درصورت استنشاق، باعث تسریع بهبودی بدن میشود. دمنوش پونه کوهی دارای خاصیت آنتیبیوتیکی، آنتیاکسیدانی، ضدویروسی، ضدقارچی، ضدعفونیکنندگی و ضددرد است.
زنجبیل
طبق تحقیقات زنجبیل بهشکل چای یا دمنوش میتواند با گونههای متنوعی از باکتریها مبارزه کند. زنجبیل یک آنتی بیوتیک طبیعی برای عفونتهای دستگاه تنفسی و بیماری های لثه است.
عصاره هسته گریپ فروت
طبق مطالعات عصاره هسته گریپفروت در برابر بیش از ۸۰۰ شکل ویروس و باکتری، بیش از ۱۰۰ گونه از قارچها و بسیاری از انگلها مقاوم است. بهعلاوه عصاره هسته گریپفروت آنتیاکسیدان زیادی دارد که به تقویت سیستم ایمنی خود بدن کمک میکند.
سرکه سیب
سرکه سیب حاوی مجموعهای از مواد مغذی شامل ترکیبات اسیدی مفید، نمکهای معدنی، ویتامین E و ویتامینهای B و C است. تمام این ترکیبات سرکه سیب را تبدیل به یک آنتی بیوتیک طبیعی قدرتمند در مقابل بیماریهای باکتریایی و ویروسی میکند.
هشدار!
صرف اینکه مادهای طبیعی است آن را بیخطر نمیکند. برای مثال هرچند مصرف سیر پختهشده معمولا بیخطر است، عصاره سیر خطر خونریزی گوارشی را افزایش میدهد. بهتر است بهجای مکملهای عصاره، موادی که ذکر کردیم را بهطور طبیعی مصرف کنید. اگر مکملی خریدید برچسب آن را بهدقت مطالعه کرده و پیش از مصرف حتما با پزشک مشورت کنید.
منبع : مجله دلتا