فریبرز عرب نیا الان کجاست +پیج اینستاگرام

0

فریبرز عرب نیا الان کجاست | فریبرز عرب نیا این روزها چکار می کند | فریبرز عرب نیا به کدام کشور مهاجرت کرد | آدرس پیج اصلی فریبرز عرب نیا در اینستاگرام

حرف‌های تازه فریبرز عرب نیا از بازگشت به سینما

فریبرز عرب‌نیا که چند سالی است در خارج از کشور زندگی می‌کند از قصد خود برای بازگشت به ایران و از سرگیری مسیر کاری خود در سینما خبر داده است.

به گزارش ایسنا، کمتر از یک دهه است که بازیگر فیلم‌های «سلطان»، «ضیافت»، «شوکران» و «چ»  به خارج از کشور مهاجرت کرده و از سینما دور شده بود. در مقطعی که قصد رفتن داشت شایعاتی مبنی بر خداحافظی او از سینما هم مطرح شد ولی خودش دلیل این دوری از سینمای ایران را تحصیل پسرش در کشوری دیگر و همراهی با او عنوان کرد و حالا اعلام کرده است که با تغییر شرایط و مستقل شدن فرزندش که وقت بیشتری را برای تمرکز بر کارش فراهم کرده قصد  دارد به ایران و سینما برگردد.

عرب‌نیا در ویدیویی که در صفحه شخصی خود در اینستاگرام منتشر کرده گفته است:‌ می‌خواهم فعالیت‌های سینمایی خود را شروع کنم و شاید تابستان سال آینده به ایران سفر کنم. البته هیچ کدام از فیلم‌نامه‌هایی را که به من پیشنهاد شده بودند ، دوست نداشتم ولی امیدوارم اگر شرایط از نظرم پاندمی و اجتماعی همواره باشد بعد از هفت، هشت سال دوری برگردم و کارهایم را در سینما که عشق اول و آخر من است، از سر بگیرم.

او همچنین گفته:‌ مجموعه قصه‌هایی را از نوشته‌های خود برای چاپ آماده دارم و اگر در سفر به ایران به این نتیجه برسم که امکان انتشار آن نیست در فضای آنلاین به اشتراک خواهم گذاشت.

عرب‌نیا با اشاره به اینکه هیچ گاه برگزاری کلاس‌های را از سر بیرون نکرده و  حتی در دولت احمدی‌نژاد قصد داشته آموزشگاه دلخواهش را دایر کند که مانع شدند، توضیح داده که همیشه به دنبال احرای برنامه‌ها و کارهایی بوده که فایده‌ای برای مخاطب داشته باشد. در این باره یاداوری کرده است:‌ فکر اولیه برنامه را ،من به شبکه سه پیشنهاد داده بودم که در لحظه آخر می‌خواستند چیزهایی را به آن تحمیل کنند. من هم گفتم که قالب کلی به این شکل تغییر می‌کند اساساً دیگر یک مجله مجله فرهنگی بی‌طرف نخواهد بود بنابراین کناره‌گیری کردم که بعد برای مجری‌گری آن به من زنگ زدند. من سعی کردم در این مورد مثبت نگر باشم و آن را دهن‌کجی تلقی نکنم چون شکل کلی برنامه را خودم پیشنهاد داده بودم و بعد اجرایش را به من پیشنهاد کردند که من نپذیرفتم. با این حال همکارم آقای جیرانی خوب آن را (برنامه سینمایی هفت) اجرا کردند، ولی آن چیزی که مد نظر من بود، نشد. البته شاید هم همزمان دو فکر مطرح شده بود و آنچه در آن مقطع اجرا شد فکری متفاوت از ایده من بود.

بازیگر سریال «مختارنامه» یاداور شده است، عوامل ساخت سریال «سلمان فارسی» به کارگردانی داود میرباقری از او برای بازی در این مجموعه دعوت کردند ولی او نپذیرفته چون با معیارها و شرایط و خواسته‌های فعلی‌اش هماهنگ نبود و نخواهد بود.

او همچنین درباره اینکه برخی مخاطبانش از او انتظار یک اقدام یا کنش سیاسی یا راه‌اندازی کمپین دارند، با اشاره به اینکه «ایرانی‌ها در هر جایی از دنیا مثل قهرمان با ناملایمات و کج‌مداری‌ها سر می‌کنند» گفته است:‌ من این نوع درخواست‌ها را بیشتر یک شوخی می‌بینم ولی به این فکر می کنم که هر کس به طور فردی چه کاری از دستش بر می‌آید تا شرایط بهتر شود؟ با اطمینان می‌گویم در هر شرایطی که پیرامون ما باشد، آنچه از عهده تک‌تک ما برمی آید این است که روی افزایش آگاهی خود و اطرافیانمان کار کنیم. ما نمی‌توانیم با خود و اطرافیان مهربان باشیم اما توقع داشته باشیم شرایط اطراف ما بهتر شود. من می‌توانم درخواست کنم هر کسی که آینده ایران و سرنوشت خودش و هموطنانش و درسطحی کلی‌تر سرنوشت مردم جهان برایش از اهمیت برخوردار است تلاش کند دو کار را رفتار روزانه خود قرار دهد؛ اینکه دروغ نگوییم و منافع خود را بر منافع همگان مقدم نداریم.

وی بیان کرده است:‌ می‌دانم در شرایطی که فساد و چپاول و تاراج تبدیل به یک رفتار همگانی می‌شود بسیار سخت است که انسان، درست رفتار کند اما واقعا از کجا باید شروع کرد؟ هر دستاوردی یک رنجی و تاوانی می‌خواهد. مطمئن هستم همین دو رفتار  بهترین مبارزه با کسانی است که برای ایران سرنوشتی مخوف و چندپارگی را آرزو می‌کنند.

فریبرز عرب نیا بیوگرافی فریبرز عرب نیا اینستاگرام فریبرز عرب نیا

علت مهاجرت فریبرز عرب نیا از ایران به آمریکا

فریبرز عرب نیا ویدئویی در اینستاگرامش منتشر کرد و نوشت :شاید روزی داستان آن چه را که بر من گذشت برای همگان بنویسم، آن چه که در سرزمین مادری ام و در سال هایی که کار فرهنگی کردم، آن چه که درسال های پیش از مهاجرت بر من و خانواده ام گذشت، و آن چه که در سال های دوری از میهن؛ شاید….

فریبرز عرب نیا در ویدئوهای منتشر شده گفت : چند وقتیه که خیلی کم فرصت میکنم یادداشتی بذارم یا حتی به صفحه ام سری بزنم و همین باعث شده تا شماری از دوستان گله مند باشند. براتون خواهم گفت که چرا نه تنها نمیتونم به صفحه سر بزنم بلکه به کارهایی که خیلی خیلی دوست دارم مثل کتابخوانی ، ورزش و رفتن به طبیعت هم نمیتونم بپردازم ، حتی به آرایشگاه هم نمیتونم برم و این از ظاهرم معلومه.

ااما پیش از اینکه دلیلش رو بگم باید بگم جای تک تک شماها توی قلب منه ، دلیل ایکنه فرصتم کمتر شده اینه که من به عنوان تک والد ،سرپرستی پسر نوجوانم رو برعهده دارم و رسیدگی به مسائل پیچیده سن خاص و تحصیلش وقت زیادی از من میگیره و به جز اون من نیمی از ساعات روز سرکار هستم و بخش زیادی از اوقات را به درس می پردازم و در دانشگاه مشغول تحصیل در رشته گرافیک در مقطع فوق لیسانس شدم.

حقیقت این است که شک داشتم که آیا اساسا این نکته را عنوان کنم، ولی بعد به این نتیجه رسیدم که عنوان کردنش، کار خوبی است تا لااقل آنهایی که من و سرنوشتم برایشان مهم است، بدانند که یک انسان ممکن است در طول زندگی، بارها از صفر شروع کند. از صفر شروع کردن هدف بسیار والایی می خواهد، می تواند برگشت به کشور و استفاده از تحصیلات باشد، یا می توان در هر جای دنیا قدمی کوچک برای بهتر شدن این دنیا و مردمش برداشت.

هشدار فریبرز عرب نیا درباره مهاجرت

فریبرز عرب‌نیا بازیگر نقش اصلی سریال “مختارنامه” با انتشار متنی در فضای مجازی، نسبت به افزایش مهاجرت ایرانیان ابراز نگرانی کرد و از آن به عنوان یک “فاجعه ملی” نام برد.

این بازیگر در صفحه شخصی در اینستاگرام خود نوشت:

“فاجعه‌ای ملی که به آن پرداخته نمی‌شود!

۱. مرداد ۱۳۴۴، نتایج بررسی مهاجرت که توسط سازمان ملل انجام شده بود ایران را از لحاظ کوچ شهروندان به کشورهای دیگر، در ردیف پنج کشور آخر جدول نشان می‌داد (نزدیک به صفر).

۲. این بررسی ده سال بعد، سال ۱۳۵۴ نیز دوباره انتشار یافت که تغییری در رتبه‌ی ایران نشان نمی‌داد و کوچ ایرانیان نزدیک به صفر بود.

۳. از این آمار‌ها چنین برمی آید که ایرانیان تمایلی به کوچ به کشورهای دیگر نداشتند.

۴. اما این ارقام به شکل ناباورانه‌ای تغییر کرده است، ایران دیگر در رتبه‌ی انتهای جدول نیست و برعکس، به صدر جدول رسیده است. ایرانیان سومین مردمان در جهان‌اند که به دنبال مهاجرت هستند.

۵. در بین شهروندان کشورهای گوناگون، ایرانی‌ها بیش‌ترین خواهان برای شهروندی استرالیا را دارند که سالانه د‌ه‌ها نفر نیز جان خود را در این راه از دست می‌دهند.

۶. جمعیت ایران ۲برابر شده اما شمار مهاجران ایرانی به عددی نزدیک به ۷میلیون نفر یعنی ۱۴۰برابر رسیده است.

۷. در این بین، شمار خروج نخبگان از کشور نیز قابل تامل است. بنا بر آمار صندوق بین‌المللی پول، ایران از نظر فرار مغز‌ها در بین ۹۱ کشور جهان، مقام اول را از آن خود کرده ‌است.

۸. هر سال، تا ۱۸۰هزار نفر با آموزش عالی از ایران کوچ می‌کنند.

۹. بنیاد ملی نخبگان ایران اعلام کرد ۳۰۸ نفر از دارندگان مدال المپیاد و ۳۵۰ نفر از برترین‌های آزمون سراسری، از سال ۸۲ تا ۸۶، به خارج کوچ کرده‌اند.

۱۰. هم‌چنین، هفته‌نامه‌ی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نوشته است ۹۰ نفر از ۱۲۵ دانش‌آموزی که در سه سال گذشته در المپیادهای جهانی رتبه کسب کرده‌اند، هم‌اکنون در دانش‌گاه‌های آمریکا درس می‌خوانند.

۱۱. طبق آمار صندوق بین‌المللی پول، هم‌اکنون، بیش از ۲۵۰ هزار مهندس و پزشک ایرانی در آمریکا هستند. طبق آمار رسمی اداره‌ی گذرنامه، در سال ۸۷، روزانه، ۱۵ کار‌شناس ارشد، ۴ دکترا و سالانه، ۵۴۷ نفر لیسانس از کشور کوچ کرده‌اند.

۱۲. در سال ۱۳۹۱، حدود ۱۵۰هزار دانش‌جو تقاضای خروج از کشور را کرده‌اند که بیشترشان دانش‌جوی دوره‌ی دکترا بوده‌اند. هم‌چنین، ۶۴ درصد دانش‌آموزان ایرانی مدال‌آور المپیاد طی ۱۴ سال گذشته از ایران کوچ کرده‌اند.

۱۳. ‘حمید گورایی’، رئیس پژوهش‌کده‌ی رویان جهاد دانشگاهی نیز هشدار داد که دانش‌مندان رشته‌ی سلول‌های بنیادین ایران هر روز بیش‌تر از گذشته جذب دیگر نقاط جهان می‌شوند.

۱۴. ‘عباس میلانی’، مشاور اقتصادی اتحادیه‌ی اروپا می‌گوید «فرار مغز‌ها در چند سال اخیر، ۳۰۰ برابر جنگ ایران و عراق به اقتصاد ایران آسیب زده است.

▪️ژیوپلتیک ایرانی”

مهاجرت فریبرز عرب نیا به آمریکا

فریبرز عرب نیا حدود دو سال بعد از درگذشت همسر سابقش عسل بدیعی به همراه پسرش جانیار به آمریکا مهاجرت کرد و اعلام کرد که تا پایان دوران تحصیلی پسرش دوری از وطن را تحمل خواهد کرد.

فریبرز عرب نیا بیوگرافی فریبرز عرب نیا اینستاگرام فریبرز عرب نیا
آدرس پیج اصلی و واقعی فریبرز عرب نیا در اینستاگرام

آدرس پیج اصلی و واقعی فریبرز عرب نیا در اینستاگرام

fariborzarabnia4public

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ