سعید شهروز در کنار همسر و پسرش +فول آلبوم

1

سعید شهروز متولد ۱۳۵۰ است . با دو کاست موفق به نام های « پسرای مشرقی » و « غزلک » ناگهان همه چشمها را معطوف خویش ساخت. او به رغم آن که از آموزشهای کلاسیک در عرصه موسیقی برخوردار نیست، اما یک هنرمند و آوازه خوان خوش قریحه به شمار می رود. موسیقی در خون شهروز جاری است و به همین سبب با احساس تر از هر خواننده دیگری می خواند. رمز موفقیت او نیز در همین ویژگی است.کاست جدید وی( پسرم) نام دارد. او این کاست را به تمام پدران و همچنین فرزندش( شهداد) تقدیم کرده است.گزارش تصویری امروز ما از سعید و شهداد شهروز است.

فول آلبوم سعید شهروز شهداد پسر سعید شهروز بیوگرافی سعید شهروز اینستاگرام سعید شهروز آلبوم غزلک سعید شهروز آلبوم پسرای مشرقی سعید شهروز آلبوم 79 سعید شهروزinstagram saeidshahrouz official

سعید شهروز در سال ۱۳۸۰ ازدواج کرده که حاصل آن یک فرزند پسر به نام شهداد است او ترانهٔ «پسرم» را از آلبومی به همین نام (پسرم) به شهداد تقدیم کرده است

فول آلبوم سعید شهروز شهداد پسر سعید شهروز بیوگرافی سعید شهروز اینستاگرام سعید شهروز آلبوم غزلک سعید شهروز آلبوم پسرای مشرقی سعید شهروز آلبوم 79 سعید شهروزعکس سعید شهروز به همراه همسر و مادر و پسرش

سعید شهروز، خوانندهٔ صاحب‌سبک پاپ ایرانی، متولّد ۱۶ اردیبهشت ۱۳۵۰ در خیابان دامپزشکی شهر تهران است. اصلیت او به شهر نهاوند برمی‌گردد و علّت اصلی وجود آهنگ‌های لری در آلبوم‌های او همین امر است. از همان دوران نوجوانی علاقهٔ او به موسیقی باعث شد در مقابل مخالفت‌های پدرش به این عرصه قدم بگذارد.

شهروز فعالیت رسمی و حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۷۶ آغاز کرد که کارهایش تا کنون مورد استقبال هواداران و منتقدین قرار گرفته است. سال ۱۳۷۸ با ارائهٔ «پسرای مشرقی» اوّلین آلبومش را منتشر کرد. «آوار» و «سفر» از کارهای زیبای این آلبوم بودند.

ولی او با ارائهٔ آلبوم «غزلک» در سال ۱۳۷۹ توجّه همگان را به خود جلب کرد. «غزلک» را می‌توان یکی از بهترین آلبوم‌های بعد از انقلاب در موسیقی پاپ کشور دانست. دومین اثر شهروز با فروش بیش از ۴ میلیون نسخه‌ای، یکی از پر فروش‌ترین آلبوم‌های بعد از انقلاب لقب گرفت. وجود قطعهٔ «خورشید خانم» در فروش فوق‌العادهٔ این آلبوم نقش به‌سزایی داشت. شهروز باارائهٔ آلبوم «غزلک» محبوبیت بسیار زیادی در میان مردم پیدا کرد. آهنگ «طعنه» از این آلبوم یکی از ماندگارترین قطعات بعد از انقلاب است و از معدود کارهای او بود که در صدا و سیما، البتّه بعد از حدود ۳ سال، مجوّز پخش گرفت و چندین بار پخش شد. «غزلک»، «خورشید خانم»، «طعنه»، «یادش بخیر» و «قسم» موفّق‌ترین کارهای این آلبوم بودند. شهروز برای اوّلین و آخرین بار از خوانندهٔ مهمان نیز استفاده کرد و او کسی نبود جز زنده‌یاد ناصر عبداللهی که آهنگ «گل یخ» را دو صدایی اجرا کردند. سعید شهروز از همان ابتدا هم زیاد مورد تأیید و حمایت مسئولان صدا و سیما قرار نمی‌گرفت و با وجود درخواست‌های فراوان مردم، جایی در برنامه‌های سیما نداشت.

فول آلبوم سعید شهروز شهداد پسر سعید شهروز بیوگرافی سعید شهروز اینستاگرام سعید شهروز آلبوم غزلک سعید شهروز آلبوم پسرای مشرقی سعید شهروز آلبوم 79 سعید شهروز

سال ۱۳۸۰ او با ارائهٔ آلبوم «نقره‌داغ» به مرز پختگی رسید. این آلبوم نیز با فروش خوبی روبرو شد؛ ولی به اندازهٔ غزلک موفّق نبود. در دو آلبوم «غزلک» و «نقره‌داغ»، شادمهر عقیلی کار آهنگسازی را در کنار بهنام ابطحی و خود شهروز انجام داد. «کی بود کی بود»، «آسمون رؤیا»، «نقره‌داغ» و «دل و دشنه» از بهترین‌های این آلبوم بودند.

در سال ۱۳۸۱ آلبوم «جون من و جون شما» را به بازار ارئه داد. «خواب» و «ستاره» از کارهای خوب این آلبوم بودند. در همین سال بود که به درخواست فراوان مردم، سعید در برنامهٔ «پنجره» در صدا و سیما حضور یافت.

سال ۱۳۸۲ او آلبوم «گلابتون» را ارائه کرد. با توجّه به تغییراتی که در اشعار داده شد فروش خیلی خوبی داشت و دومین آلبوم پرفروش سعید شهروز تا به الان هست. «گلابتون»، «وقتشه»، «ابلیس» و «چوب حراج» کارهای موفّق این آلبوم بودند.

بعد از آن در سال ۱۳۸۳ آلبوم «معبد» رابه بازار فرستاد؛ که دارای فضای منفی بود. این آلبوم نیز با استقبال قابل توجهی مواجه شد. در آن سال سعید بهترین خوانندهٔ سال شد. آلبوم معبد نیز دومین آلبوم سال شناخته شد. «معبد»، «سکوت»، «تیر خلاص»، «اشتباه» و «دلم گرفته» از کارهای خوب این آلبوم بودند.

آلبوم «پسرم» در سال ۱۳۸۴ هفتمین آلبومی است که با خوانندگی او وارد بازار شد. با توجّه به اتّفاقاتی که افتاد زیاد مورد استقبال واقع نشد. «پسرم»، «گلم»، «سرمه» و «راز» از کارهای موفّق این آلبوم بودند. هر چند که در سال ۱۳۸۴ نیز عنوان دومین خواننده، آهنگساز و آلبوم سال رااز آن خود کرد. به درخواست صدا و سیما شهروز کلیپی برای آهنگ پسرم از همین آلبوم تهیّه کرد که این آهنگ درد دل یک پدر با پسرش را نشان می‌داد اما این کلیپ فقط دو سه بار پخش شد. همچنین او برای سریال نرگس موسیقی ساخت که به عقیده خودش کاری نو درکارهای او بود ولی این آهنگ هم مجوّز پخش از تلویزیون را نگرفت که دلخوری فراونی برای او به وجود آورد. هر هفت آلبوم قبلی را بهنام ابطحی تنظیم کرده است که این در نوع خود یک رکورد است. در این هفت آلبوم، افشین سیاهپوش و یغما گلرویی در کنار محمّدرضا حبیبی بهترین و پرکارترین ترانه‌سرایان هستند.

فول آلبوم سعید شهروز شهداد پسر سعید شهروز بیوگرافی سعید شهروز اینستاگرام سعید شهروز آلبوم غزلک سعید شهروز آلبوم پسرای مشرقی سعید شهروز آلبوم 79 سعید شهروز

بی‌خوابی هشتمین آلبوم سعید شهروز است که در سال ۱۳۸۷ منتشر شد. شهروز تا قبل از بی‌خوابی هر سال یک آلبوم روانهٔ بازار می‌کرد امّا اتّفاقاتی افتاد که باعث شد آلبوم هشتم سه سال به طول بینجامد. در این آلبوم شهروز کاملاً تغییر سبک داد و این تغییر سبک، بازگشت فوق‌العاده‌ای را برای او رقم زد. بهروز صفاریان و مهدی یراحی کار موسیقی آلبوم را بر عهده داشتند و روزبه بمانی ترانه‌سرای اصلی آلبوم بود. تبلیغات و پخش آلبوم «بی‌خوابی» بسیار ضعیف بود، امّا با این وجود حدود ۳۵۰ هزار نسخه فروخت. «حرفامو باور کن»، «تو باید جای من باشی»، «تبعیدی»، «نفس»، «چند سال از امشب بگذره» و «ما عاشق هم بودیم» از بهترین قطعات این آلبوم بودند. آلبوم بی‌خوابی بهترین آلبوم سال ۱۳۸۷ از نگاه کارشناسان و اهالی موسیقی شناخته شد.

پس از هفت سال نهمین آلبوم او با حضور چهره‌های مطرح و با استعداد موسیقی در زمستان سال ۱۳۹۴ تحت عنوان ۷۹ منتشر شد. البتّه ۷۹ به نوعی یادآور سال انتشار آلبوم غزلک و اوج گرفتن سعید شهروز نیز هست. در فاصلهٔ ۷ سال بین انتشار آلبوم بی‌خوابی و آلبوم ۷۹، سعید شهروز با انتشار تعداد قابل توجّهی تک‌آهنگ و برگزاری سه کنسرت در سال‌های ۸۹، ۹۲ و ۹۴ با هواداران خود در ارتباط بوده است. در آلبوم ۷۹ سید محمد کاظمی ترانه سرا تمامی قطعات بوده است و مهران عباسی ، امیر علی زمانیان ، پیام هوشمند، انوشیروان تقوی، حامد برادران و … موسیقی آلبوم را بر دوش داشتند. هیجان، کجا برگشتی، عاشقی از مد افتاد و آره عاشقتم از زیباترین و موفق ترین قطعات این آلبوم بوده اند. او تاکنون ۹ آلبوم روانه بازار کرده است، که از این حیث پر کارترین خواننده مجاز داخلی در عرصهٔ پاپ محسوب می‌شود. همچنین شهروز با بیش از شش میلیون نسخه فروش از مجموع آلبوم‌ها جزء خواننده‌های پرفروش ایرانی است. شهروز در کنار کار خوانندگی به کار آهنگسازی نیز مشغول است. سعید شهروز با بیش از ۱۶ سال فعالیت همچنان یکی از محبوبترین‌هاست. خوانندهٔ نجیب پاپ که مجازترین خوانندهٔ ایرانیست، از بعد بی‌تریبون بودن و این که بدون کوچک‌ترین تبلیغات و حمایت‌های رسانه‌ای اعم از صدا و سیما، اینترنت و ماهواره توانسته همچنان در عرصه باقی بماند، یکی از بارزترین مثال‌های جامعه هنری است. چیزی که در کارنامهٔ هنری شهروز نقطهٔ مبهمی است تعداد کم کنسرت‌های اوست؛ ۱۰ شب اجرا در ۱۵ سال آن هم در سال‌های ۸۰، ۸۱، ۸۲، ۸۹، ۹۲ و ۹۴، برای شخصی که تمامی کنسرت‌هایش با استقبال بیش از دوهزار نفر روبرو شده رقم بسیار کمی است.

فول آلبوم سعید شهروز شهداد پسر سعید شهروز بیوگرافی سعید شهروز اینستاگرام سعید شهروز آلبوم غزلک سعید شهروز آلبوم پسرای مشرقی سعید شهروز آلبوم 79 سعید شهروز

افتخارات سعید شهروز

  • بهترین خواننده در سال ۱۳۸۷ از نگاه کارشناسان و اهالی موسیقی با آلبوم بی‌خوابی
  • دومین خواننده و آهنگساز در سال ۱۳۸۴ با آلبوم پسرم
  • بهترین خواننده در سال ۱۳۸۳ با آلبوم معبد
  • یکی از پرفروش‌ترین خوانندگان پاپ با بیش از ۶ میلیون نسخه فروش
  • اوّلین خواننده‌ای که در سالن میلاد به مدّت چند شب موفّق به اجرای کنسرت شد
  • اوّلین خواننده‌ای که دو آلبوم موّفق در یک سال ارائه داد، غزلک و پسرای مشرقی
  • اوّلین خواننده‌ای که اقدام به انتشار مجموعهٔ ویدئو کلیپ کرد

آلبوم‌های سعید شهروز

  • پسرای مشرقی (۱۳۷۸)
  • غزلک (۱۳۷۹)
  • نقره‌داغ (۱۳۸۰)
  • جون من و جون شما (۱۳۸۱)
  • گلابتون (۱۳۸۲)
  • معبد (۱۳۸۳)
  • پسرم (۱۳۸۴)
  • بی‌خوابی (۱۳۸۷)
  • ۷۹ (۱۳۹۴)

نام آلبوم: پسرای مشرقی

خواننده: سعید شهروز

نام آلبوم  : بی خوابی

خواننده: سعید شهروز

  1. کوچه خاطره [ مولتی میکس ]

———————————————————————————–

نام آلبوم : غزلک

خواننده: سعید شهروز

دانلود آلبوم جدید سعید شهروز به نام ۷۹

Download new Album by Saeed Shahrouz called ۷۹

  1. دانلود آهنگ هیجان – حجم: ۳ مگابایت
  2. دانلود آهنگ برگمو رو کردم – حجم: ۳٫۸ مگابایت
  3. دانلود آهنگ یه خاطره – حجم: ۳ مگابایت
  4. دانلود آهنگ کجا برگشتی – حجم: ۳ مگابایت
  5. دانلود آهنگ با تو خونه – حجم: ۲٫۵ مگابایت
  6. دانلود آهنگ عاشقی از مد افتاد – حجم: ۲٫۹ مگابایت
  7. دانلود آهنگ آره عاشقتم – حجم: ۴ مگابایت
  8. دانلود آهنگ جونم به چشات – حجم: ۳ مگابایت
  9. دانلود آهنگ داره مکافات – حجم: ۳٫۵ مگابایت
  10. دانلود آهنگ نگرانت میشم – حجم: ۴٫۱ مگابایت
  11. دانلود آهنگ اشکای من – حجم: ۳٫۲ مگابایت

سعید شهروز، یکی از اولین خواننده‌هایی است که پس از رونق دوباره موسیقی پاپ در ایران به شهرت رسید و طرفداران زیادی را به دست آورد. شهروز تا به امروز آلبوم‌های متعددی را منتشر کرده که جدیدترین آنها «۷۹» نام داشته و به تازگی روانه بازار شده است. شاید یکی از بهترین آلبوم‌های موسیقی بعد از انقلاب «غزلک» باشد که سعید شهروز را نیز به شهرت فوق‌العاده‌ای رساند.

حالا خواننده‌ای که از دهه هفتاد فعالیت خودش را آغاز کرده، در نیمه‌های دهه نود باز هم حضور پررنگی را در عرصه هنر ایران به نمایش گذاشته و خیلی‌ها معتقدند که می‌تواند یک بار دیگر خبرساز باشد. در این گفت‌وگو سعی کرده‌ایم با سعید شهروز در رابطه با آلبوم جدید، پسرش شهداد، ذائقه مخاطبین موسیقی امروز و… صحبت کنیم و البته برخی از درددل‌هایش را نیز بشنویم.

فول آلبوم سعید شهروز شهداد پسر سعید شهروز بیوگرافی سعید شهروز اینستاگرام سعید شهروز آلبوم غزلک سعید شهروز آلبوم پسرای مشرقی سعید شهروز آلبوم 79 سعید شهروز

 بعد از سال‌ها فعالیت در موسیقی به آلبوم «۷۹» رسیدی. حالا اصلا چه شد که اسم این آلبوم را گذاشتی «۷۹»؟

از آخرین آلبوم من هفت سال می‌گذرد. در واقع پس از هفت سال قرار است نهمین آلبوم خودم را روانه بازار کنم. این، اولین دلیلی است که اسم آلبوم را گذاشته ام «۷۹»؛ دلیل دوم به خاطره‌انگیز بودن سال ۷۹ برای خودم و هوادارانم باز می‌گردد. در واقع من اولین آلبوم‌هایم با عناوین «پسرای مشرقی» و «غزلک» را سال ۱۳۷۹ منتشر کردم…

یعنی در یک سال، دو آلبوم؟!

بله! نیمه اول سال ۷۹ «پسرای مشرقی» را منتشر کردم و نیمه دوم همان سال آلبوم «غزلک» را …

پس انتخاب اسم «۷۹» دو دلیل مهم داشت…

در واقع سه دلیل. سومین دلیل این بود که ۷ به علاوه ۹ مساوی است با ۱۶ و من هم متولد شانزدهم ماه هستم.

شانزدهم چه ماهی؟

اردیبهشت.

اردیبهشتی‌ها چه‌جور آدم‌هــــایی هستند؟

معمولا انسان‌های حساس، با احساس، خانواده‌دوست و البته گاهی اوقات هم عصبانی هستند. هر چند نقطه جوششان خیلی بالاست.

دلایل جالبی برای انتخاب اسم آلبوم داشتی و انصافا اسم بسیار جالبی را هم انتخاب کردی. آیا از ابتدا همین عنوان را برای نهمین آلبومت در نظر گرفته بودی؟

نه؛ ما خیلی فکر کردیم نام مناسب را از میان ترانه‌های آلبوممان انتخاب کنیم. اتفاقا اسم‌های خوبی هم کاندیدا شدند ولی چندان به قطعیت نرسیدیم. تا اینکه یک روز این اسم به ذهنم رسید و با هر کسی در میان گذاشتم از این ایده استقبال کرد.

آیا خاطرت هست که زمان انتشار اولین آلبومت چه احساسی داشتی؟

صددرصد. مگر می‌شود یادم نباشد!

احساسی که الان در زمان انتشار آلبوم نهم دارید تا چه اندازه به همان نابی است؟

شاید به خاطر اینکه چند سالی کم رنگ بوده‌ام، احساس این روزهایم نیز به همان نابی آن دوران است. البته باور کنید همیشه در زمان انتشار یک آلبوم جدید، دلشوره شیرینی وجود خواننده را فرا می‌گیرد.

ظاهرا تمام ترانه‌های آلبوم جدیدت را با محمد کاظمی، کار کرده‌ای؟ چطور شد که تصمیم گرفتی تنها با یک ترانه‌سرا همکاری کنی؟

اصولا من به حضور یک همکار ثابت و موجه در کنار خودم اعتقاد خاصی دارم؛ مثلا در هفت آلبومم به طور کل موسیقی آثار را به بهنام ابطحی سپردم و در آلبوم هشتم نیز تقریبا تمام کار را به بهروز صفاریان واگذار کردم. خب، در این آلبوم هم تصمیم گرفتیم در زمینه ترانه این کار را انجام دهیم. البته این نکته را هم باید بگویم که اصلی‌ترین انگیزه را محمد کاظمی در من به وجود آورد تا به صورت جدی شروع به فعالیت مجدد کنم.

ضمن اینکه او علاوه بر ترانه‌سرایی قطعات، کمک زیادی در جمع و جور کردن کارها به من کرد. محمد در آشنایی من با آدم‌های کاربلد موسیقی روز تاثیر زیادی داشت و خوشحالم که من را با بهترین و خوش‌قلب‌ترین بچه‌های موسیقی مرتبط کرد تا این آلبوم را به مرحله تولید و پخش برسانم.

خودت فضای این مجموعه را شبیه  به کدام یک از آلبوم‌هایت می‌دانی؟

همه تلاش ما بر این بوده که تلفیقی از فضای تمام آلبوم‌های قبلی، به علاوه موسیقی روز و مدرن را ایجاد کنیم. طبیعی است که من به هیچ عنوان نمی‌توانم هواداران پرشور و با محبت خود را فراموش کنم و همواره سعی دارم که نظر آنها را جلب کنم اما از طرف دیگر سلیقه مخاطبین جدیدتری را نیز در نظر گرفته و سعی کرده‌ام تا به نوعی دایره شنونده‌های موسیقی خودم را گسترش دهم.

به همین خاطر است که آثاری با فضای الکترونیک را در این آلبوم می‌شنویم؟

دقیقا. البته فراموش نکنید که در نقطه مقابل آثار الکترونیک، فضاهای دشتی و یا آثاری که ریشه‌دارتر باشند را نیز مدنظر قرار داده‌ایم.

تو برخلاف بسیاری از خواننده‌های موسیقی، در تلویزیون و تیتراژها حضور پررنگی نداشته‌ای.

البته کم‌رنگ هم نبوده‌ام! کلا بی‌رنگ بوده‌ام.

یعنی حتی یک تیتراژ هم نخوانده‌ای؟

فقط یک بار در سال ۹۲، برای برنامه «شهر باران» به تهیه‌کنندگی احسان ارغوانی این اتفاق رخ داد. احسان ارغوانی همیشه محبت خاصی به من داشته و من هم او را از صمیم قلب دوست دارم. به همین خاطر وقتی از من درخواست اجرای تیتراژ کرد، پیشنهادش را رد نکردم.

اصلا خودت تلویزیون نگاه می‌کنی؟

بله؛ خیلی وقت‌ها. شاید فقط در صورتی تلویزیون نگاه نکنم که خواب باشم! تلویزیون در منزل ما همیشه روشن است.

سینما هم می‌روی؟

بله؛ برای دیدن بعضی از فیلم‌ها از قبل برنامه‌ریزی می‌کنیم و به سینما می‌رویم. شهداد شدیدا به فیلم دیدن علاقه‌مند است و خیلی وقت‌ها ما را مجبور می‌کند که فیلم‌های مورد علاقه او را ببینیم.

حقیقت دارد که اهل مسافرت نیستی؟

متاسفانه بله؛ سال‌هاست که به هیچ سفری نرفته‌ام.

پس به همین خاطر است که در هیچ شهرستانی کنسرت برگزار نکرده‌ای.

متاسفانه…

یعنی هواداران شهرستانی‌ات نمی‌توانند امیدوار باشند که تو را از نزدیک ببینند؟

راستش را بخواهید تصمیمات جدیدی گرفته‌ام و می‌خواهم همزمان با انتشار آلبوم «۷۹» برخی از طلسم‌های چند ساله را بشکنم!

پس به مسافرت می‌روید؟

انشالله …. ولی نه با هواپیما!

چرا؟

هواپیما خیلی ارتفاع می‌گیرد!

یعنی از ارتفاع وحشت داری؟

دل خوشی از آن ندارم.

خانواده‌ات با اینکه در طول این سال‌ها در مسافرت همراهی‌شان نکرده‌ای، مشکلی ندارند؟

مگر می‌شود مشکل نداشته باشند. ولی خوشبختانه همسرم همیشه روحیاتم را درک کرده و اجازه نداده که شهداد لذت‌های سفر را احساس نکند.

فول آلبوم سعید شهروز شهداد پسر سعید شهروز بیوگرافی سعید شهروز اینستاگرام سعید شهروز آلبوم غزلک سعید شهروز آلبوم پسرای مشرقی سعید شهروز آلبوم 79 سعید شهروز

تو یک پسر یازده ساله داری و قطعا او نیزحداقل به این واسطه که فرزند یک خواننده مطرح است، به موسیقی علاقه دارد. آیا سلیقه مخاطبی با سن و سال شهداد را نیز در نظر گرفته‌ای؟

شک نکنید که تعداد بسیار زیادی از مخاطبان موسیقی امروز، بچه‌های زیر هجده سال هستند. این دسته از مخاطبین، به دلیل هیجان و شور و اشتیاق بالایی که دارند می‌توانند حتی برای خانواده‌های خودشان ذائقه تعیین کرده، موسیقی معرفی کنند. البته شاید سلیقه شهداد به خاطر اینکه از ابتدا در یک خانواده اهل موسیقی بزرگ شده و دور و برش پر از ساز و نت بوده، کمی حرفه‌ای‌تر از هم‌سن و سال‌هایش باشد. اما با تمام اینها، خیلی وقت‌ها سعی کرده‌ام تا نظر او را نیز به نوعی بدانم و به سلیقه‌اش دقت کنم.

شهداد ساز می‌نوازد؟

بله؛ چند سال پیش به سازهای کوبه‌ای علاقه‌مند بود و در نواختن درام شاگرد بهنام ابطحی بود. درام را خیلی خوب می‌نوازد ولی در حال حاضر به صورت حرفه‌ای مشغول فراگیری پیانو و ویولن است.

آیا احتمالش را می‌دهی که روزی تبدیل به یک موزیسین یا خواننده معروف مثل خودت شود؟

با توجه به استعداد و روحیاتش قطعا این اتفاق رخ می‌دهد ولی اصلا دلم نمی‌خواهد شهداد، ناملایمت‌هایی را که من در موسیقی دیده‌ام ببیند! امیدوارم در بهترین شرایط به کار موسیقی بپردازد.

اهل آشپزی هستی؟

تا وقتی که همسرم در خانه باشد اصلا؛ چرا که دستپخت ایشان فوق العاده خوشمزه است. اما در زمان‌های تنهایی که بچه‌ها در سفر هستند، یکی دو مدل غذای ساده مثل استانبولی و کته مرغ درست می‌کنم.

اهل فست‌فود هم هستی؟

بوی فست‌فود را دوست دارم ولی خودش را نه!

پس حسابی به سلامتی‌ات اهمیت می‌دهی؛ اهل ورزش هم هستی؟

پیاده‌روی و بدمینتون را هفته‌ای دو، سه بار در برنامه‌ام دارم.

اگر صحبت خاصی از قلم افتاده می‌توانی با مخاطبین نشریه درمیان بگذاری….

می‌دانم که یکی از قسمت‌های تکراری هر گفت‌و گو مربوط به تقدیر و تشکر می‌شود ولی حقیقتش این است که نمی‌توانم از تک تک عوامل آلبوم جدید اسم نیاورم. محمد کاظمی، پیام هوشمند، امیرعلی زمانیان، مهران عباسی، صادق نورانی، حامد برادران، انوش تقوی، مهدی کاشیان، امیرعباس حسن زاده، سیاوش صدری، آرش پاکزاد، همین طور دوستان خوبم پرهام بهینشاد، حسین صنیعی، حمید جاوید، مجید رضوی کیا، عرفان پاشا، کیان دارات، رامین بی‌بک و سعید سام هم کمک زیادی به من کردند. در پایان افتخار می‌کنم به رفاقت چندین و چند ساله‌ام با اکبر آقای سلطانی، مدیر شرکت قدیمی هم آواز آهنگ.


گفت‌وگو با شهداد، پسر سعید شهروز

من و بابا یک سورپرایز داریم!

شنیده‌ایم که علاقه زیادی به موسیقی داری و می‌خواهی در این رشته فعالیت‌های جدی داشته باشی…

خب، به هر حال نمی‌شود که پسر سعید شهروز بود و علاقه‌مند به موسیقی نشد. من از وقتی که یادم می‌آید، صدای ساز شنیده‌ام و محبت مردم را نسبت به پدرم دیده‌ام. خیلی برایم جالب است که وقتی در یک جمع پدرم می‌خواند، دور و بری‌ها اینقدر خوش‌شان می‌آید یا مثلا وقتی که به کنسرت‌های پدرم می‌روم، خودم را تصور می‌کنم که در آینده جای او باشم.

فول آلبوم سعید شهروز شهداد پسر سعید شهروز بیوگرافی سعید شهروز اینستاگرام سعید شهروز آلبوم غزلک سعید شهروز آلبوم پسرای مشرقی سعید شهروز آلبوم 79 سعید شهروز

دوستانت در مدرسه نسبت به اینکه پسر سعید شهروز هستی، چه عکس‌العملی نشان می‌دهند؟

بچه‌هایی که پدرم را می‌شناسند خیلی مرا دوست دارند و حتی تمام سوالات‌شان در رابطه با ساز و موسیقی را از من می‌پرسند.

آیا تا به حال از تو نخواسته‌اند که برای‌شان بخوانی؟!

خیلی وقت ها می‌خواهند بخوانم.

تا به حال پیش آمده که یکی از دوستانت یا خانواده‌های‌شان بخواهند پدرت را از نزدیک ببینند یا صدای او را بشنوند؟

بله، پیش آمده. دوستانم و خانواده‌های‌شان هر وقت پدرم کنسرت دارد بلیت می‌خرند و می‌آیند.

خودت علاوه بر صدای پدرت از صدای چه خواننده‌هایی خوشت می‌آید؟

سیروان، فرزاد فرزین، رضا صادقی و علی عبدالمالکی.

کدام‌یک از آلبوم‌های پدرت را بیشتر از همه دوست داری؟

فکر می‌کنم این آلبوم آخر(۷۹) از همه بهتر باشد؛ البته آلبوم «پسرم» را هم خیلی دوست دارم و بعضی وقت‌ها آن را گوش می‌کنم.

چرا؟ چون عکس خودت روی جلد آن است؟

نه (با خنده)؛ البته برایم جالب است که پدرم عکس خردسالی مرا همراه با خودش روی آلبوم چاپ کرده! اما واقعا آلبوم «پسرم» را دوست دارم و «غزلک» هم خوب است.

چند روز در هفته نوازندگی می کنی؟

تقریبا هر روز. هفته‌ای دو روز به کلاس می‌روم ولی هر روز هم ساز  می‌زنم، هم می‌خوانم و هم برای خودم کنسرت اجرا می‌کنم!

آیا دلت می‌خواهد روزی به عنوان نوازنده در کنار پدرت روی استیج بروی؟

خیلی زیاد. پدرم برای من در زیرزمین خانه یک اتاقک آگوستیک درست کرده که تمام تمرین‌هایم را در آنجا انجام می‌دهم تا روزی در کنار پدرم ساز بزنم؛ در ضمن من و بابا به کر یک سورپرایز برای هواداران‌مان هستیم که فعلا نمی‌خواهم زیاد در رابطه با آن حرف بزنم.

تک‌آهنگها

نام ترانه ترانه‌سرا آهنگساز تنظیم
لحظه‌های عشق حسین غیاثی مهرداد نصرتی رامین عبداللهی
فصل بهار (اجرای مشترک) حسن کریمی حسن کریمی معین راهبر
هر روز خدا محمّد کاظمی صادق نورانی حامد برادران
نازبانو محمّدرضا حبیبی سعید شهروز بهنام ابطحی
نرگس محمّدرضا حبیبی سعید شهروز بهنام ابطحی
از لج تو زهرا امیرتیموری سعید شهروز
رفیق روز تنهایی محمّدرضا حبیبی سعید شهروز نیما نورمحمّدی
ستاره‌پوش طهمورث پورشیرمحمّد بهنام کریمی بهروز صفاریان
یه ماجرای دیگه شکیب سعید شهروز نیما نورمحمّدی
کاری نمی‌کنی علی بحرینی سعید شهروز نیما نورمحمّدی
عاشقت میشم محمود کاظمی سعید شهروز پیام هوشمند
احساس مجنون نیما سلطانی بهنام کریمی سعید زمانی
غروب سرخ محمّد مقتدایی راد مهرداد نصرتی رامین عبداللهی
به هم نمی‌رسیم محمّدرضا حبیبی سعید شهروز نیما نورمحمّدی
کی قراره نجاتم بدی؟ احمد امیر خلیلی بهنام کریمی بهروز صفاریان
چی می‌خوای از جونم محمّد کاظمی عماد طالب‌زاده پیام هوشمند
سوژه محمّد کاظمی صادق نورانی پیام هوشمند
یه حال خوب محمد کاظمی سعید سام سعید سام
جونم به چشات محمّد کاظمی سعید شهروز انوشیروان تقوی
خنده‌های تو محمّد کاظمی صادق نورانی سیاوش صدری
نگرانت میشم محمّد کاظمی امیرعلی زمانیان حامد برادران
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. سنگ مصنوعی می گوید

    سلام.ممنون بابت مطالب خوبتون.خیلی عالی بود