بازار پرسود لوازم التحریر ایران در دست چه کسانی است؟

0

در حال حاضر گردش مالی نوشت‌افزار در کشور ۴ هزار میلیارد تومان برآورد شده که حدود ۷۰ درصد از بازار را کالاهای وارداتی در این عرصه تامین می‌کند. عمده محصولات وارداتی نوشت‌افزار از کشورهای هند و چین صورت می‌گیرد.

بنا بر آمار منتشر شده در اکثر حوزه‌های نوشت‌افزار طرح‌های معارض با فرهنگ اسلامی ایرانی به کار رفته که بخشی از آمار منتشر شده در این زمینه به شرح ذیل است:

دفتر مشق: ۳۰۰ میلیارد تومان گردش مالی در سال دارد که از این میزان بیش از ۷۵ درصد با طرح‌های معارض با فرهنگ اسلامی ایرانی

کیف: ۳۲۰ میلیارد تومان گردش مالی؛ بیش از ۶۴ درصد با طرح معارض با فرهنگ اسلامی ایرانی

جامدادی: ۳۰ میلیارد تومان گردش مالی؛ بیش از ۷۰ درصد با طرح‌های غربی

خط‌کش: ۵ میلیارد تومان گردش مالی؛ بیش از ۸۰ درصد با طرح‌‌های معارض با فرهنگ اسلامی ایرانی

مدادرنگی: ۱۰۰ میلیارد تومان گردش مالی؛ بیش از ۸۴ درصد با طرح‌های معارض با فرهنگ اسلامی ایرانی

محصولات فانتزی و هدایا: ۱۶۰ میلیارد تومان گردش مالی؛ بیش از ۸۹ درصد با طرح‌های غربی

کلربوک: ۲۵ میلیارد تومان گردش مالی؛ ۹۰ درصد با طرح‌های معارض با فرهنگ اسلامی ایرانی

اینفوگرافیک زیر به بازار نوشت‌افزار ایران در سال‌های گذشته را نشان می‌دهد:

وارد کننده لوازم تحریر نوشت افزار چیست کالاهایی که در ایران تولید نمی شوند قیمت لوازم التحریر شغل پر سود سلطان واردات چی تولید کنم بفروشم چه کالاهایی وارد ایران میشود تولید کنندگان لوازم تحریر پرسودترین کالای وارداتی از چین اخبار واردات کالا آمار واردات و صادرات آمار واردات لوازم تحریر آمار واردات از چین

بازار پر سود لوازم‌التحریر باعث شده تا افرادی برای سود بیشتر در مدت زمان یک ماه محصولات خارجی بی کیفیت، اما پر زرق و برق را وارد کشور کنند. در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد بازار نوشت افزار و لوازم‌التحریر در قرق محصولات خارجی بی کیفیت به ویژه چینی است.

آمار ها نشان می‌دهد در مهر سال گذشته ۱۲ میلیون و ۶۸۷ هزار و ۳۱ دانش‌آموز در مدارس سراسر کشور ثبت نام شده اند. از این تعداد هفت میلیون و ۲۶۶ هزار و ۹۱ دانش‌آموز دوره ابتدایی هستند و دو میلیون و ۹۹۲ هزار و ۵۶۷ نفر در متوسطه اول و دو میلیون و ۳۴ هزار و ۴۸۷ دانش‌آموز در دوره متوسطه دوم ثبت‌نام شدند. اگر فرض کنیم از ۱۲ میلیون دانش‌آموز کشور، تنها هشت میلیون آنها قصد داشته باشند لوازم‌التحریر تهیه کنند، رقمی که به دست می‌آید سر به فلک می‌کشد. سود حاصل از فروش لوازم‌التحریر این ۱۲ میلیون دانش‌آموز در حالی به دست می‌آید که فقط برای یک ماه است! در این میان فروشندگان لوازم‌التحریر نیز سلیقه به خرج داده و برای جذب مشتری انواع کالاهای ایرانی و خارجی را در معرض دید قرار می‌دهند.

غیبت تولیدات داخلی در بازار لوازم‌التحریر

براساس آمار ارائه شده سهم تولیدات داخلی نوشت‌افزار از کل بازار میلیاردی ایران، کمتر از پنج درصد بوده و اکنون بازار نوشت‌افزار کشورمان در تسخیر تولیدات چین، هندوستان و برخی کشورهای اروپایی است. اولین سوالی که به ذهن ها می‌رسد این است که آیا واقعا تولیدکنندگان کشورمان توان تولید مداد و پاک‌کن و تراش را ندارند یا مشکل دیگری باعث شده که نتوانند محصول باکیفیت و ارزان تولید کنند؟

به گواه گزارش ها، ۷۵ درصد لوازم التحریر از چین،۱۰ درصد ترکیه و ۱۵ درصد از اندونزی وارد می‌شود. بر اساس آمار گمرک، در فصل بهار بیش از ۶۸ هزار تن مداد تراش و تیغه آن به کشور وارد شد. ارزش دلاری این میزان واردات یک میلیون دلار و ارزش ریالی آن بیش از چهار میلیارد تومان در گمرک ثبت شده است. چین، امارات متحده عربی، جمهوری کره، آلمان، ترکیه و هند از کشورهای مبدا واردات مداد تراش هستند که بیشترین میزان واردات از چین انجام شده است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ