فواید آلو قطره طلا ؛ شما را بیمه میکنند
آلو قطره طلا، یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستان است. میوهای آبدار با طعمی ملس و بافتی لطیف. این آلو خواصی دارد که شما را حیرتزده میکند!
آلو قطره طلا، میوهای بسیار مغذی با خواص فراوان برای سلامتی است. آلو سرشار از ویتامینها، فیبر و آنتیاکسیدان است که خطر بروز برخی بیماری های مزمن را کاهش میدهد. اگرچه این میوه یکی از نمادهای منطقه لورن فرانسه است، اما در بسیاری از مناطق دیگر دنیا نیز کشت میشود.
کمک به جذب آهن
فهرست مطالب
آلو منبع بسیار خوبی از آهن است و برای جلوگیری از کمخونی بسیار مفید است. افرادی که مقادیر کمی گوشتقرمز استفاده میکنند و گیاهخوار هستند در معرض خطر کمخونی هستند. فقدانآهن در نهایت به کمخونی منجر میشود که خستگی مفرط و عدم تمرکز از عوارض آن است.
ویتامینC موجود در آلو به جذب آهن کمک میکند. همچنین این میوه موجب سلامت بافت بدن مادر و جنین شده و مصرف آن به سبب سرشار بودن از ویتامینها و املاح فراوان، در دوره شیردهی هم توصیه میشود.
تقویت بینایی
یکی دیگر از خواص آلو قطره طلا تقویت بینایی است. آلو قطره طلا، به دلیل وجود ویتامینA برای قوه بینایی مفید است.
بهبود یبوست
در روزهای گرم تابستان به دلیل کاهش میزان زیادی از آب بدن، فرد به خشکی مزاج مبتلا میشود که در نهایت عمل دفع بسیار سخت میشود. یکی از شناخته شدهترین خواص آلو، پیشگیری از یبوست است.
سرشار از آنتی اکسیدان ها
آلو سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که در کاهش التهابات و محافظت از سلول های بدن موثر است. آلو سرشار از آنتیاکسیدانهای پلیفنلی است که تاثیر مثبتی بر سلامت استخوان و کاهش خطر بیماریهای قلبی و دیابت دارد. جالب است بدانید، میزان پلیفنلها در آلو بیش از دو برابر شلیل و هلو است.
عفونت های تنفسی
ویتامینC موجود در آلو قطره طلا، برای پیشگیری از عفونتهای مجاری تنفسی بسیار مفید است.
کمک به سلامت استخوان
آلو برای سلامت استخوان مفید است. آلو میتواند در کاهش بروز بیماریهای ناشی از ضعف استخوان مانند پوکی استخوان و استئوپنیا (کاهش تراکم استخوان) موثر باشد. آلو نهتنها میتواند از بروز مشکلات استخوان جلوگیری کند، بلکه در بهبود آنها نیز موثر است.
کمک به کاهش قندخون
آلو میتواند در کاهش قندخون موثر باشد. آلو علیرغم داشتن کربوهیدرات نسبتا بالا، باعث افزایش قندخون نمیشود. این امر بهخاطر خاصیت آلو در افزایش سطح آدینوپکتین است. این هورمون نقش مهمی در تنظیم قند خون دارد. علاوهبر این فیبر موجود در آلو میتواند تا حدی مسئول تاثیر آن بر قند خون باشد. فیبر میتواند میزان جذب کربوهیدرات را پس از وعده غذایی در بدن کاهش بدهد. درنتیجه باعث میشود قند خون بهجای جهش ناگهانی، بهطور تدریجی بالا برود. بنابراین مصرف میوههایی مانند آلو خطر بروز بیماریهایی مانند دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد.
منبع : مجله دلتا