اخاذی از دختران در سایت همسریابی

0

ایسنا، سرهنگ محمد مهدی کاکوان  در تشریح جزئیات این پرونده با بیان اینکه در پانزدهم مردادماه امسال دختر ۲۸ ساله‌ای به نام «پریسا» با مراجعه به پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران‌بزرگ ماموران را در جریان کلاهبرداری مرد جوانی قرار داد، گفت: این فرد با حضور در پلیس فتا عنوان داشت که چندی پیش از طریق سایت‌های همسریابی با فردی به نام «نادر» آشنا شده که این فرد خود را مهندس کامپیوتر معرفی کرده بود.

وی با بیان اینکه بر اساس اظهارات شاکیه مشخص شد که این دختر جوان با «نادر» چندین مرتبه ملاقات حضوری داشته است، گفت: این دختر لپ‌تاپش را به دلیل ویروسی‌شدن برای تعمیرات به «نادر» می‌دهد، اما از آن پس این فرد به بهانه پخش تصاویر این دختر درخواست مبلغ یک میلیون تومان می‌کند.

کاکوان با بیان اینکه «پریسا» در ادامه اظهارات خود عنوان داشت که به دلیل استرس ناشی از انتشار تصاویر شخصی و خانوادگی‌اش توسط «نادر» متوجه ربودن دستبندش توسط این فرد در هنگام تحویل یک میلیون تومان نشد، گفت: بر اساس اظهارات این دختر، پس از ربودن دستبند طلا توسط «نادر»، وی درخواست مبلغ ۵۰۰ هزار تومان برای بازپرداخت این دستبند به «پریسا» می‌کند که سرانجام شاکیه با مراجعه به پلیس فتا درخواست کمک می‌کند.

رییس پلیس فتای پایتخت با بیان اینکه در بررسی‌های اولیه مشخص شد که اطلاعات و هویت دقیق و مشخصی از «نادر» در فضای مجازی وجود ندارد، گفت: ماموران در بررسی‌ها با مهندسی اجتماعی و معکوسی که نسبت به رفتار متهم در فضای مجازی انجام شد، توانستند این فرد را که نام حقیقی‌اش «سعید» بود را پس از هفت روز از تشکیل پرونده در ۲۲ مردادماه شناسایی کنند.

کاکوان با بیان اینکه با انتقال «سعید» به پلیس فتا، ماموران به رفتار وی مشکوک می‌شوند، گفت: ماموران در بررسی سوابق این فرد، متوجه می‌شوند که «سعید» چهار فقره اغفال دختران را نیز در پرونده خود دارد.

به گفته وی، در بررسی‌ها مشخص شد که «سعید» با طرح نقشه قبلی موجب ویروسی‌شدن لپ‌تاپ «پریسا» شده بود و با بهانه تعمیر، لپ‌تاپ را از وی گرفته بود.

رییس پلیس فتای پایتخت در پایان با بیان اینکه متهم به همراه پرونده متشکله در اختیار مقام‌قضایی قرار گرفت، گفت: مبالغ اخذ شده از شاکیه و همچنین لپ‌تاپ وی به او بازگردانده شد.

وی با بیان اینکه در سایت‌های همسریابی و صیغه هیچ تعهدی مبنی بر صداقت طرفین وجود ندارد گفت: برخی از افراد شیاد با ثبت‌نام در این سایت‌ها با تغییر هویت‌جنسی خود در فضای مجازی و استفاده از کلمات دلنشین کاذب، طرف مقابل را از لحاظ عاطفی، روحی و روانی وابسته خود کرده و برای دیدار در فضای حقیقی تقاضای دریافت هدیه گرانبها (وجه نقد و …) می‌کنند و پس از دریافت مبلغ (اغلب به صورت خرید اینترنتی یا شارژ تلفن‌همراه) ارتباط خود را در فضای اینترنت قطع و سراغ طعمه‌بندی می‌روند، بنابراین باید تا زمان شناخت کامل و واقعی از طرف مقابل و کسب اطمینان از صداقت وی از هرگونه پرداخت وجه یا هدیه خودداری کرد.

کاکوان افزود: برابر پرونده‌های مطرح در پلیس فتا برخی افراد دروغگو با سوءاستفاده از عناوین دیگران به نام خود اقدام به فریب طرف مقابل و سوءاستفاده مالی یا جنسی می‌کنند و بدین‌ صورت که فرد خود را مثلا پزشک یا مهندس با نامی که در فضای واقعی وجود دارد، معرفی کرده و برای اثبات ادعای خود شماره دانشگاه یا سایت اینترنتی یا محل کار شخص حقیقی را می‌دهد و طرف مقابل نیز در صورت استعلام متوجه می‌شود چنین شخصی وجود دارد و با اعتماد به طرف که در واقع شخص دیگری است، در دام وی می‌افتد و تن به خواسته‌های نامشروع وی می‌دهد و به دلیل ترس از آبرو از پیگیری پرونده یا شکایت صرف‌نظر می‌کند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ