خانه / آشپزی / طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

طرز تهیه پاستا پنه مرغ و قارچ با سس سفید ،پستو و آلفردو

آموزش درست کردن پاستا پنه با سس سفید ، طرز تهیه پاستا ایتالیایی ، گوشت مرغ و قارچ ،پاستا با سس پستو

طرز تهیه پاستا پنه مرغ با سس آلفردو (روش اول)

مواد لازم

  • یک بسته پاستای پنه
  • یک عدد سینه ی مرغ متوسط
  • یک سوم فنجان کره
  • نصف بسته خامه
  • یک لیوان شیر
  • یک سوم فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
  • قارچ خورد شده به میزان دلخواه
  • آویشن نمک- فلفل و زردچوبه به یمزان لازم

طرز تهیه سس پاستا طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ طرز تهیه پاستا فرمی طرز تهیه پاستا ایتالیایی پاستا با سس پستو بهترین سایت آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی با مرغ

دستور پخت

  1. در ابتدا سینه مرغ را خورد میکنیم( به صورت مستطیل کوچک)، پیاز رو رنده میکنیم و با مرغ هم میزنیم. کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم.
  2. مثل تصویر شماره یکو اونو توی تابه می‌ریزیم وتقت می‌دهیم تا رنگ مرغ به سفید تغییر پیدا کنه. زردچوبه رو اضافه میکنیم.
  3. قارچ رو اضافه می کنیم و هم میزنیم .قارچ هم آب میندازه و آبش تبخیر میشه. آویشن وفلفل و نمک را در این مرحله اضافه میکنیم.
  4. در یک قابلمه آب میجوشونیم و پاستاها رو توش میریزیم.مثل تصویر و شیر رو به آب اضافه میکنیم
  5. تو همین فاصله که آب جوش میاد باید مشغول درست کردن سس مخصوص بشید!
  6. برای سس: کره رو آب کرده و با خامه و پنیر میریزید تو یک ظرف و حسابی هم می‌زنید.و کمی هم شیر اضافه میکنید روی حرارت میذارید و هم میزنید تا کمی (فقط کمی) غلیظ بشه. اضافه کردن آویشن و فلفل در این مرحله خیلی خوب است.
  7. پاستا ها که ده دقیقه تو آب و شیر جوشیدند رو آب‌کش می‌کنید و به مرغ اضافه می‌کنید
  8. سس رو هم روی پاستا و مرغ‌تون میریزید و با جعفری هم میتونید تزیینش کنید.

طرز تهیه سس پاستا طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ طرز تهیه پاستا فرمی طرز تهیه پاستا ایتالیایی پاستا با سس پستو بهترین سایت آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی با مرغ

پنه ی مرغ با سس آلفردو (روش دوم)

یکی از معروف ترین خوراک های کافه ها و رستوران های ویژه، پاستا است و مشهروترین پاستا پنه ی مرغ آلفردو است. این خوراک با طعم ویژه و لذیذی که دارد محبوب دلهاست! در ضمن دوستانی که گوشتخوار نیستند، می توانند این خوراک خوشمزه را بدون مرغ درست کنند. مواد قابل تهیه و در دسترس این خوراک خوشمزه، دلیلی خواهد بود تا هر از چند گاهی با آن ذائقه ی خود را تغییر دهید. این خوراک با مواد لازم آماده، نهایتا در عرض بیست دقیقه حاضر می شود.

مواد لازم پاستا پنه ی مرغ آلفردو

  • یک بسته پاستای پنه
  • دو عدد سینه ی مرغ متوسط
  • نصف فنجان کره و سیر رنده شده
  • نصف بسته خامه
  • ۳/۱ فنجان پنیر پارمسان (رنده شده)
  • قارچ خورد شده به میزان دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه – گوجه گیلاسی

دستور تهیه ی پنه ی مرغ آلفردو

پنه را آب کش کنید و آماده کنید. در زمانی که پنه در حال حاضر شدن است، دو عدد سینه مرغ را قیمه ای خورد کنید و داخل ماهی تابه بریزید و تفت بدهید. وقتی مرغ ها کمی تفت خورد، کره و سیر را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید. بعد از اینکه مطمئن شدید مرغ ها مغزپخت شده اند، زیر اجاق را کم کنید و قارچ ها را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل هم برای طعم دادن خوراک خوب است. بعد از اینکه کمی تفت خورد، آن را خاموش کنید تا به سراغ سس آلفردو برویم.

 طرز تهیه سس پاستا طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ طرز تهیه پاستا فرمی طرز تهیه پاستا ایتالیایی پاستا با سس پستو بهترین سایت آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی با مرغ

غذای فوری؛ پاستا با سس مرغ و قارچ

اگر دلتان هوس یک غذای ایتالیایی کرده است و دوست دارید در مدت زمان کم، یک پاستای متفاوت درست کنید، این غذا را از دست ندهید. این پاستا با سس خامه درست شده است که ترکیب خوبی با پاستا، مرغ و قارچ است.

مواد لازم برای ۳  نفر

  • نصف یک بسته پاستا پنه
  • ۲ عدد سینه مرغ خرد شده
  • ۴۰۰ گرم قارچ خرد شده
  • ۴ ق س روغن زیتون
  • ۴ ق س پنیرپارمسان رنده شده
  • ۴  /۱ پیمانه خامه
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۵۰ گرم کره
  • ۱ ق س آرد سفید
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • مقداری جعفری خرد شده برای تزیین
  • ۱ ق س آب لیمو

طرز تهیه:

۱. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را به همراه کمی نمک و روغن داخل آن بریزید. بعد از ۱۲ دقیقه که پاستا آماده آبکشی شد، آن را در سبدی ریخته و کنار بگذارید.

۲.  در این میان در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سینه های مرغ را که به صورت تکه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده اید به مقداری نمک و فلفل آغشته کنید، سپس آنها را داخل تابه خوب سرخ کنید. بعد از آنکه تکه های مرغ خوب سرخ شدند، آنها را از تابه درآورده و در یک ظرف بریزید. در همان تابه مقداری روغن بریزید و قارچ ها را داخل آن تفت دهید. ۱ ق س آب لیمو هم به قارچ ها بزنید. بعد از آنکه سرخ شدند، آنها را داخل ظرفی ریخته و کنار بگذارید.

۳. در یک تابه گود یا یک قابلمه مناسب کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. آرد را داخل شیر حل کنید، سپس آن را داخل تابه بریزید و با کره خوب مخلوط کنید. مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود. در انتها خامه را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مایه غلیظ شد، مرغ، قارچ و پاستای پخته را اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا سس کاملا به خوردشان برود. در انتها پنیر را اضافه کنید.

۴. در انتها پاستا را در ظرف های مورد نظرتان بریزید، آنها را با مقداری جعفری خرد شده تزیین کرده، سرو کنید.

طرز تهیه سس پاستا طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ طرز تهیه پاستا فرمی طرز تهیه پاستا ایتالیایی پاستا با سس پستو بهترین سایت آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی با مرغ

پاستا با سس پستو و مرغ گریل

طرز تهیه پاستا با سس پستو خیلی ساده است و جالب اینه که شما میتونید پاستا رو در تابستان سرد سرو کنید و در زمستان گرم بخورید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با سس پستو و مرغ گریل:

۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

۲/۱ قاشق چایخوری فلفل

۵۰۰ گرم پاستا

۱ پیمانه پستو ریحان

۱ پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده

۴/۱ پیمانه ریحان تازه خرد شده

پنیر پارمزان به میزان لازم

حالا میریم سراغ طرز تهیه این پاستای خوشمزه با سس پستو:

سینه مرغ رو با نمک و فلفل مزه دار کنید و هر سمت آن را ۵ تا ۷ دقیقه با حرارت متوسط گریل کنید، بعد مرغ های گریل شده رو خرد کنید. وقتی مرغ ها در حال گریل شدن هستند، پاستا رو داخل آب جوش بریزید تا بپزد، مراقب باشید زیادی نرم و له نشود. وقتی پاستا آماده شد داخل آبکش بریزید. در یک کاسه بزرگ پستو، پاستا و مرغ رو با هم مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا پاستا به خوبی طعم بگیرد. قبل از سرو کردن گوجه و ریحان رو مخلوط کنید و با مقداری پارمزان روی پاستا بریزید.

طرز تهیه سس پاستا طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ طرز تهیه پاستا فرمی طرز تهیه پاستا ایتالیایی پاستا با سس پستو بهترین سایت آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی با مرغ

طرز تهیه سس پستو ریحان برای تهیه این پاستا:

۱/۴ پیمانه دانه میوه کاج

۴ و ۱/۲ پیمانه برگ ریحان

۳/۴ پیمانه روغن زیتون

۱ حبه سیر

۱/۲ قاشق چایخوری نمک

۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان

دانه های کاج رو در فویل مخصوص پخت و پز بگذارید و برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با درجه حراح ۱۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. مراقب باشید که دانه کاج به سرعت می سوزد. ریحان رو بشورید و بگذارید کامل خشک شود و به همراه دانه های کاج و بقیه مواد داخل مخلوط کن بریزید تا حسابی میکس شوند، اگر مواد خیلی خشک بود کمی دیگر روغن زیتون داخل آن بریزید.

نظرتان را ثبت نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

*