سردوش پرفشار و کم مصرف چیست؟ +قیمت سردوش حمام

0

سردوش پرفشار ، سردوش پلاستیکی ، سردوش کم مصرف ، قیمت سردوش تلفنی ،سردوش فشار قوی ، سردوش سوبان ،قیمت سردوش سوبان

ترکیب هوا با آب در سردوش های پرفشار

تنها با استفاده از یک بوش به همراه کاهنده چند روزنه ای می توانیم کاهش ۳۰ تا ۷۰ درصدی مصرف آب در نقاط کم فشار را جبران کرده و با ایجاد خلاهوا را از چند مجرا به داخل سردوشی وارد کنیم و با مخلوط آب و هوا موجب فشار مناسب از سردوشی برای استفاده بهینه در منازل شویم.

با بررسی های زیادی که روی انواع روزنه ها با قطرهای مختلف انجام دادم مشخص شد برای شیرهای روشویی و ظرفشویی باید قطر روزنه ها کمتر از سه میلیمتر و برای دوش کمتر از ۵/۳ میلیمتر باشد بنابراین با مشورت و آشنایی با انواع تجهیزات کاهنده، مهمترین ضعف کاهنده ها و محدودکننده های فشار آب را رسوب و مسدود شدن در انواع شیرهای (سر دوش حمام) یافته و علاوه بر حفظ رفاه مصرف کننده و رفع رسوب گرفتن این گونه تجهیزات سرانجام پس از دو سال کار و تلاش این طرح را با نام سردوشی پرفشار کم مصرف مخلوط با هوا با کاهنده چند روزنه ای گذاشتم.

قیمت سردوش سردوش کم مصرف سردوش سوبان خوبه سردوش پرفشار راهنمای خرید

تنها با نصب یک بوش به همراه کاهنده چند روزنه ای می توانیم اغلب سردوش های ثابت و تلفنی را به سردوش کاهنده تبدیل کنیم با استفاده از این سردوشی، قطر روزنه های سردوشی برای رفع رسوب گرفتگی به چهار تا پنج میلیمتر می رسد. از سویی امکان استفاده از یک تا دو قطعه به دلخواه مصرف کننده برای کاهش کمتر یا بیشتر در نقاط مختلف بدون کوچک کردن روزنه ها برای مصرف کننده قرار گرفته و همچنین برای افزایش رفاه مصرف کننده و کاهش ۳۰ تا ۷۰ درصدی مصرف آب در نقاط با فشار آب مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

با استفاده از سردوشی پرفشار کم مصرف مخلوط با هوا با کاهنده چند روزنه ای می توان حداکثر استفاده را از این وسیله برای نقاطی که دارای آب با فشار کم است برد، بطوری که با ایجاد خلاهوا از چند مجرا به داخل سردوشی و مخلوط آب و هوا با فشار زیاد موجب فشار آب بالاو مصرف آب کمتر شد. گفتنی است که فریدون شیری، مبتکر ایرانی عنوان برگزیده بخش ویژه (مدیریت مصرف آب) در اولین جشنواره پژوهش و فناوری صنعت آب و فاضلاب آذرماه ۸۸ را از آن خود کرده است.

قیمت سردوش سردوش کم مصرف سردوش سوبان خوبه سردوش پرفشار راهنمای خرید

آموزش تمیز کردن رسوب سردوش حمام

مرحله۱: مخلوطی مساوی از سرکه سفید و آب را تهیه و در یک بطری خالی آب فشان دار بریزید. برای این کار میتوانید از یک قیف کوچک استفاده کنید.اگر بتوانید از یک بطری جدید استفاده کنید خیلی بهتر است تا اطمینان داشته باشد در داخل بطری هیچ باقی مانده شیمیایی نیست .چراکه اگر سرکه با دیگر مواد شیمیایی ترکیب شود ، حاصل آن یک ترکیب سمی خواهد بود.

مرحله ۲: مخلوط سرکه و آب را در بطری اسپری، تکان دهید.

مرحله ۳: مخلوط را بر روی سردوش یا بازوی اتصالات دوش، بپاشید.توجه داشته باشید که سوراخهای سردوش بسیار مهم هستند اما از آنجا که رسوبات داخل این بخشها از نوع ترکیبات معدنی است تمیز کردن آنها کار سختی نخواهد بود.

مرحله ۴: سر دوش را با یک اسفنج که دارای پد زبر است، تمیز کنید . برای محافظت از دستانتان حتما دستکش پلاستیکی بپوشید. یک حوله خشک را نزدیک دستتان نگه دارید چرا که ممکن است قطرات بر روی بازوهایتان بپاشد. این مانع از تحریکات پوستی می شود.

مرحله ۵: اسفنج را بشوییدو از سمت نرم آن برای پاک کردن مناطق ساییده شده، استفاده کنید. اگر این کارها برای تمیز کردن دوش به صورت کامل کافی باشد (از جمله رسوب های معدنی در سوراخ های سردوش) نیازی به انجام مراحل بعدی نیست. با این حال ، اگر سردوش هنوز هم مسدود باشد ، به مرحله بعدی بروید .

مرحله ۶: یک کیسه پلاستیکی را با مخلوط سرکه و آب، پر کنید . به اندازه کافی محلول در کیسه بریزید تا حداقل نصف کیسه را پر کند . مقدار محلول در کیسه باید به اندازه ای باشد که سردوش کاملا در آن غوطه ور شود و کیسه را به سر دوش گره بزنید.

مرحله ۷: کیسه مخلوط سرکه و آب را در اطراف سردوش، قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که سردوش کاملا با مایع پوشیده شده باشد. در کیسه را در اطراف بازوی دوش بپیچید که به سردوش وصل شود و از گره برای اتصال آن ها، استفاده کنید.
شما می توانید از این روش برای برای تمیز کردن سردوش در دوش های جداشدنی هم استفاده کنید سردوش را از پایه جدا کنید و آن را در کیسه مخلوط سرکه و آب غوطه ور کنید. سر کیسه را در اطراف بازو بپوشانید. سر دوش را به پایه آن وصل کنید به طوری که سردوش و کیسه آویزان شوند. یک گره بزنید تا کیسه متصل باقی بماند.

مرحله ۸: اجازه دهید سردوش به مدت حداقل نیم ساعت در مخلوط باقی می ماند. این کار، موجب می شود محلول سردوش را کاملا تمیز کند. سردوش را از کیسه پلاستیکی بیرون بیاورید. نواحی که دارای رسوب های سخت هستند را بسایید. اگر متوجه شدید که سوراخ ها هنوز هم مسدود هستند، از برس های نایلونی برای تمیز کردن سوراخ ها استفاده کنید. ازیک برس با قلم موی کوچک استفاده کنید تا متناسب با حفره ها باشد.. مراقب باشید که قلم مو را خیلی زیاد در سوراخ فرو نبرید- قلمو را فقط به اندازه کافی درون سوراخ ها فرو کنید تا رسوب ها را خارج کنید. با استفاده از یک برس نایلونی دیگر، به آرامی رسوب را از هر شیار پاک کنید ، مراقب باشید که سر دوش را خراش ندهید.

مرحله ۹: از اسفنج برای پاک کردن پس مانده های رسوب استفاده کنید . قسمت جداشدنی سردوش را به حالت نرمال، برگردانید.

مرحله ۱۰: مقدارکمی از مخلوط سرکه و آب را بر روی سردوش بپاشید، و آن را با پنبه و یا حوله کتانی پاک کنید تا مانع از تشکیل لکه های آب شود. اگر معمولا از راه حلی این چنینی برای تمیزکردن سردوش استفاده می کنید، بطری سرکه و آب را در حمام زیر سینک نگه دارید. اما اگر ازچنین محلولی برای تمیز کردن سر دوش یک بار در هفته استفاده می کنید، نیازی نیست که دوش را در یک کیسه از محلول پاک کننده، غوطه ور کنید.

قیمت سردوش چقدر است؟

قیمت انوع سردوش در بازار از ۱۰ هزار تومان تا ۱۸۰ هزار تومان می باشد

قیمت سردوش سردوش کم مصرف سردوش سوبان خوبه سردوش پرفشار راهنمای خرید

آیا سردوش های پرفشاری که تبلیغ می شود واقعا کم مصرف هستند؟

تجربیات خودتان را در قسمت نظرات بیان نمایید

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ