طرز تهیه کوفته انار و گردو خوشمزه برای شب یلدا
کوفته انار و گردو یک پیشنهاد فوق العاده برای پذیرایی در شب یلدا می باشد البته این غذای خوشمزه را می توانید در زمان های دیگر هم تهیه کنید و طعم و مزه آن لذت ببرید.
مواد لازم کوفته انار خانگی :
گوشت چرخ کرده : نیم کیلو
رب انار : ۴ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
گردوی آسیاب شده : ۱/۲ پیمانه
آرد نخودچی : ۱ قاشق غذاخوری
مرزه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
آب انار : یک پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه : یک قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته انار و گردو :
مرحله اول ( آماده سازی مواد اولیه)
ابتدا یکی از پیاز ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم و سپس یکی دیگر از پیاز ها را رنده کرده و آب آن را می گیریم و کنار می گذاریم تا در مراحل بعدی استفاده کنیم.
مرحله دوم
سپس یک کاسه مناسب انتخاب کرده و ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و گردوی آسیاب شده را اضافه می کنیم و سپس پیاز رنده شده، یک قاشق مرزه خرد شده،۲ قاشق رب انار، زردچوبه، آرد نخودچی، فلفل و نمک را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سپس مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا کاملا با یکیدیگر ترکیب شوند و سپس روی آن را با نایلون پوشانده و حدود ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه آن را از یخچال خارج کرده و شروع به درست کردن کوفته ها می کنیم و وسط هر کوفته چند دانه انار قرار می دهیم و کامل انارها را می پوشانیم و این کار را تا درست کردن تمام کوفته ها ادامه می دهیم.
آنچه دیگران می خوانند
مرحله پنجم
سپس تابه ای مناسب را روی شعله متوسط رو به بالا قرار داده و مقداری روغن می ریزیم و سپس دو طرف کوفته ها را تفت می دهیم وقتی هر دو طرف کوفته به خوبی سرخ شد آنها را خارج کرده و کنار بگذارید و بقیه کوفته ها را سرخ کنید.
مرحله ششم
قابلمه ای مناسب را انتخاب کرده و مقداری روغن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و سپس پیازهایی که به صورت نگینی خرد کرده بودیم را اضافه میکنیم تا رنگ آنها طلایی شود و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و به خوبی تفت می دهیم و بعد از آن یک لیوان آب جوش و یک پیمانه آب انار را اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
سپس باقیمانده رب انار را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و سپس مقداری نمک اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاید.
مرحله هشتم
وقتی مواد داخل قابلمه به جوش آمد کوفته ها را اضافه می کنیم و روغنی که از تفت دادن کوفته ها مانده را نیز اضافه کنید و دوباره درب قابلمه به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا بجوشد و کوفته ها آماده شود و نباید شعله را کم کنید و اجازه دهید تا با همان حرارت قبل بپزد.
مرحله نهم
پس از نیم ساعت که مشاهده کردید که سس غلیظ شده شعله را خاموش کنید و کوفته ها را خارج کنید و به صورت دلخواه تزیین کنید و با برنج سرو کنید و لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد کوفته انار
کوفته انار جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد .
کوفته انار را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .
منبع : نمناک