خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی به سبک قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی به سبک قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانم گلاور ،طرز تهیه شیرینی دانمارکی سوران ،طرز تهیه شیرینی دانمارکی بدون فر ،طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی در خانه ،طرز تهیه شیرینی دانمارکی بازاری ،طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی ،شیرینی دانمارکی قنادیها

شیرینی دانمارکی یکی از شیرینی های پرطرفدار در قنادی های ایران محسوب میشه. این شیرینی میتونه یکی از خوشمزه های کنار چای برای عصرونه باشه. امیدوارم درست کنید و از خوردنش کنار خونواده لذت ببرین.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شیرینی دانمارکی فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی دانمارکی طرز تهیه شیرینی شیرینی دانمارکی ساده شیرینی خشک عید شیرینی پزی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سر آشپز بهترین سایت آشپزی بهترین آشپز انواع شیرینی خانگی اخبار آشپزی آموزش انواع شیرینی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی

مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

  • آرد ۳ تا ۳.۵ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
  • پودر خمیر مایه ۱.۵ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱/۴ پیمانه یا ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زرده ی تخم مرغ ۱ عدد برای رومال شیرینی

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شیرینی دانمارکی فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی دانمارکی طرز تهیه شیرینی شیرینی دانمارکی ساده شیرینی خشک عید شیرینی پزی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سر آشپز بهترین سایت آشپزی بهترین آشپز انواع شیرینی خانگی اخبار آشپزی آموزش انواع شیرینی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شیرینی دانمارکی فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی دانمارکی طرز تهیه شیرینی شیرینی دانمارکی ساده شیرینی خشک عید شیرینی پزی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سر آشپز بهترین سایت آشپزی بهترین آشپز انواع شیرینی خانگی اخبار آشپزی آموزش انواع شیرینی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی

طرز تهیه ی خمیر شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

ابتدا خمیر مایه را به همراه ۲ قاشق شکر و کمی شیر ولرم با هم مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه قرار بدین تا عمل بیاد.

در این فاصله آرد و وانیل را ۳ بار الک کنید تا در نهایت خمیر پوک تری داشته باشید. در ظرفی باقی مانده ی شیر و شکر , روغن مایع , ۲عدد تخم مرغ را بریزید و با هم مخلوط کنید.

سپس خمیر مایه رو هم به مواد اضافه کنین و هم بزنین.

بعد از اینکه این مواد مخلوط شدن کم کم آرد رو اضافه کنین و با دست هم بزنین. تا جایی آرد اضافه کنین که به دست نچسبه.

اگه احساس کردید که به مقدار بیشتری آرد نیازه حتما اضافه کنید فقط این کار رو کم کم انجام بدین تا خمیر سفت و خشک نشه. بعد از آماده شدن خمیر روی اونو با پارچه بپوشونید و یه جای گرم به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه قرار بدین تا ۲ برابر حجم اولیش بشه. من ظرف خمیرمو داخل یه پتوی مسافرتی پیچوندم تا گرم بمونه و پف کنه.

حالا که خمیر این شیرینی خوشمزه رو آماده کردید بهتره که برید سراغ تهیه ی کرم. تهیه ی این کرم شاید فقط ۱۰ دقیقه طول بکشه و خیلیم سادست.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شیرینی دانمارکی فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی دانمارکی طرز تهیه شیرینی شیرینی دانمارکی ساده شیرینی خشک عید شیرینی پزی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سر آشپز بهترین سایت آشپزی بهترین آشپز انواع شیرینی خانگی اخبار آشپزی آموزش انواع شیرینی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی

مواد لازم برای تهیه ی کرم شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۲/۳ پیمانه
  • وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • آرد ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ی کرم شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

گلاب و شیر را روی شعله قرار بدید تا زمانی که به جوش بیاد. در این موقع شکر رو اضافه کنید و هم بزنین تا مخلوط شه. حالا ظرف رو از روی شعله بردارین و آرد رو کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید که گوله گوله نشه و وقتی آرد خوب مخلوط شد دوباره روی حرارت کم قرار بدید و مرتب هم بزنین تا کمی سفت بشه. به همین سادگی کرم هم آماده شد.

بعد از ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه وقتی سراغ خمیر میرین میبینین که کاملا پف کرده و یه خمیر بسیار نرم و لطیف دارید.

نکات آشپزی جدید خوب مواد لازم شیرینی دانمارکی فوت و فن آشپزی طرز تهیه شیرینی دانمارکی طرز تهیه شیرینی شیرینی دانمارکی ساده شیرینی خشک عید شیرینی پزی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سر آشپز بهترین سایت آشپزی بهترین آشپز انواع شیرینی خانگی اخبار آشپزی آموزش انواع شیرینی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی

ظرفی رو آرد پاشی کنید و خمیر رو روی اون باز کنید. برای اینکار میتونین از وردنه هم استفاده کنید و اگرهم نداشتین اشکالی نداره چون به کمک دست کاملا باز میشه. سعی کنید که قطر خمیر رو نازکتر بگیرین.

داخلش مقداری کرم قرار بدین و اونو به هر شکلی که دوست داشتین بپیچونین. به کمک قلم مو روی شیرینی هارو زرده ی تخم مرغ بزنید و داخل فر بذارید.

فر رو حتما از قبل روشن کنید تا گرم بشه و برای پخت شیرینی هم ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه کافیست.

نظرتان را ثبت نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

*