طرز تهیه قنبر پلو شیرازی خوشمزه و خانگی

0

قنبر پلو یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه شیراز می باشد ولی شاید برای شما هم جالب باشد چرا نام این غذا را قنبر گذاشتند خوب است بدانید این غذا از ترکیب شیره انگور کشمش تهیه می شود و به خاطر همین کمی رنگ غذا تیره است  و قدیمی ها معتقد بودند نام قنبر برای این پلو مناسب است. این غذا جز دسته غذاهای گرم می باشد که بسیار مناسب روزهای سرد زمستان است همچنین قنبر پلو به خاطر داشتن شیره انگور و کشمش برای رفع کم خونی نیز بسیار مفید واقع شده است.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم قنبر پلو شیرازی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه قنبر پلو شیرازی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی با گوشت
مواد لازم برای تهیه قنبر پلو

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • آرد نخودچی ۱ ق غذا خوری
  • پیاز بزرگ ۳ عدد
  • کشمش پلویی ۱/۲ پیمانه
  • شیره انگور ۳ ق غذا خوری
  • گردو خرد شده ۱ لیوان سر خالی
  • رب انار ملس ۴ ق غذا خوری
  • برنج ۳ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی

مرحله اول : تهیه گوشت قلقلی

یک عدد پیاز گفته شده در دستور را رنده ریز بزنید و آب اضافی آن را بگیرید سپس با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و آرد و کمی فلفل سیاه و زردچوبه و نمک را اضافه کرده و خوب ورز بدهید سپس مخلوط را ۲۰ بار به سطح کوبیده تا در هنگام سرخ شدن ترک نخورد حالا از مواد به اندازه خیلی کوچک بردارید و گرد کنید گوشت قلقلی ها را داخل یخچال بمدت نیم ساعت قرار دهید تا منسجم شود و در هنگام سرخ شدن وا نرود.

مرحله دوم : سرخ کردن گوشت قلقلی

داخل تابه کوچک مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس گوشت قلقلی ها را خوب سرخ کنید و از تابه خارج کنید سپس داخل همان تابه ۲ پیاز دیگر گفته شده در دستور را نگینی بسیار ریز خرد کنید و با مقداری زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم قنبر پلو شیرازی مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه قنبر پلو شیرازی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی با گوشت

مرحله سوم : تهیه مواد قنبر پلو

وقتی پیاز تفت خورد کشمش پلویی و گردو خرد شده را اضافه کنید و با پیاز تفت بدهید سپس رب انار ملس را به همراه گوشت قلقلی  اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم : پخت قنبر پلو

برنج را از چند ساعت قبل با مقداری نمک خیس کنید سپس روی حرارت گذاشته و بگذارید تا بجوشد سپس در حین جوشیدن کف روی برنج را بگیرید و آبکش کنید، کف قابلمه ته دیگ مورد نظر را بگذارید سپس یک لایه برنج ریخته و مقداری از مواد قنبر پلو را ریخته و این کار را تا جایی ادامه دهید تا مواد قنبر پلو و برنج تمام شود سپس برنج را دم بگذارید و در انتهای پخت کره یا روغن کرمانشاهی روی برنج ریخته و در ظرف سرو بکشید و همراه با سالاد میل کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ