خانه / آشپزی / ران مرغ ترش با سس انار ، غذای خوشمزه شمالی

ران مرغ ترش با سس انار ، غذای خوشمزه شمالی

در این مطلب آشپزی طرز تهیه نوعی مرغ ترش را به شما آموزش داده ایم.

شمالی ها به غذاهای ترش علاقه دارند، در خیلی از غذاهایشان از دانه های انار استفاده می کنند.

مرغ ترش غذای شمالی بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی

مواد لازم ران مرغ ترش:

    ران مرغ: ۳ عدد

    آب انار: ۲ پیمانه

    انار دانه شده: یک عدد

    روغن هسته انگور: ۶ قاشق سوپخوری

    رب انار: ۳ قاشق سوپخوری

    شکر: یک ‌چهارم قاشق سوپخوری

    پیاز سرخ شده: ۳ قاشق سوپخوری

    آرد نشاسته ذرت: یک ‌دوم قاشق سوپخوری

    سس انار: ۱ قاشق سوپخوری

    پیاز رنده شده: ۱ عدد

طرز تهیه ران مرغ ترش :

۱٫ ابتدا ران مرغ را به همراه پیاز رنده شده، مقداری آب انار، سس انار، رب انار و ۲ قاشق سوپخوری از روغن هسته انگور مخلوط می‌کنیم و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود؛ سپس درون یک تابه همه مواد را می‌ریزیم و می‌گذاریم تا ۴۵ دقیقه مرغ با کلیه مواد سس پخته شود.

۲٫ در اواخر پخت آرد نشاسته را با پیاز سرخ شده و ۴ قاشق سوپخوری آب انار مخلوط و به خوراک اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا خوراک کاملا غلیظ شود. در اواخر پخت دانه‌های انار را افزوده، درون ظرف ریخته و از سس غذا روی مرغ می‌ریزیم.

۳٫ بسته به ذائقه می‌توانیم از شکر نیز اضافه کنیم. نوع رب اناری که استفاده می‌کنیم باعث ترش و ملس شدن خوراک می‌شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*