علت بیماری و دلیل فوت حسن جوهرچی (بازیگر) چیست؟

1

سحر سمیعی پرستار بیمارستان امام خمینی (ره) درباره علت دقیق درگذشت این بازیگر گفت: حسن جوهرچی به دلیل عارضه عفونت ریوی و فشار خون پایین فوت کرد.

همسر حسن جوهرچی علت مرگ بازیگران تشییع حسن جوهرچی پیوند کبد بیوگرافی حسن جوهرچی اسامی بازیگران فوت شده ایرانی

وی افزود: ایشان به علت فشار خون پایین دارو مصرف می کردند. عفونت باید کنترل می‌شد تا پیوند کبدی برای ایشان انجام شود اما به علت عفونت شدید ریوی و کنترل نشدن آن دار فانی را وداع گفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اگر آقای جوهرچی پیگیری می کرد و به موقع درخواست خود را مطرح می کرد قطعا به سرعت پیوند کبد می شد و می توانست زنده بماند.

علی جعفریان با بیان این مطلب افزود: حسن جوهرچی دچار نارسایی شدید و پیشرفته کبد بود و باید به سرعت درخواست پیوند را به کمیسیون پیوند دانشگاه می داد تا اقدامات بعدی برای انجام پیوند انجام شود اما نمی دانم به چه علت وی از مراجعه به کمیسیون پیوند خودداری و شاید مسئله شدت بیماری خود را جدی نگرفته بود.

وی اظهارکرد: آمادگی لازم برای انجام پیوند کبد در بیمارستان کاملا وجود داشت و از زمانی که به وی اعلام شده بود تا برای انجام پیوند به کمیسیون پیوند مراجعه کند،۲۰ پیوند کبد در دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: درمورد پیوند کبد برخلاف کلیه، زمان درخواست پیوند ملاک نیست بلکه شدت بیماری و بحرانی بودن حال مریض ملاک است و با توجه به پیشرفت بیماری، اگر ایشان به موقع درخواست پیوند کبد را مطرح می کرد، در اولویت پیوند قرار می گرفت و به سرعت عمل پیوند انجام می شد، زیرا نارسایی کبد وی خیلی پیشرفت کرده بود و لازم بود هر چه سریعتر پیوند شود.

جعفریان تاکید کرد: گروه متخصصان گوارش بیمارستان امام حدود یکماه پیش، آقای جوهرچی را ویزیت کرده و لزوم پیوند کبد را به وی اعلام کرده بودند اما ایشان موضوع را جدی نگرفت.

وی گفت: درکمیسیون پیوند دانشگاه افراد مختلفی ازجمله جراح، متخصص داخلی کبد، متخصص بیهوشی، متخصص گوارش و کبد و روانپزشک حضور دارند و براساس معیارها و استانداردهای علمی افراد بیمار را بر اساس شدت بیماری برای انجام پیوند کبد در اولویت قرار می دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اگر آقای جوهرچی پیگیری می کرد و به موقع درخواست خود را مطرح می کرد قطعا به سرعت پیوند کبد می شد و می توانست زنده بماند، دو هفته پیش، مقدمات انجام پیوند فراهم شده بود اما وی مراجعه نکرد و زمانی با حال بد به بیمارستان آورده و بستری شد که شرایط عفونی شده بود و امکان پیوند نبود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. علي اكبر روايي می گوید

    درمانگاه پیوند کبد بیمارستان امام خمینی تهران اصلا و ابدا هیچ بهایی به بیماران نمیدهند و پزشک قبل از پیوند یه فارغ التحصیل هستش که هنوز مهر و نظام بزشکی نداره و برای گذراندن دوره طرح اونجا مشغول بکار میشه بعد از ٢ سال میره و یه دوره طرح دیگر میاد جایگزین میشه پس نتیجه میگیریم که هیچ تجربه و دانشی در این زمینه ندارد و همچنین پزشک بعد از پیوند نیز یک پزشک عمومی خانم میباشد که اغلب یا تاریخ نسخه ها را اشتباه مینویسد و یا نام دارو ها را . رفتار پزشک درمانگاه با بیماران خیلی زشت و به دور از انسانیت میباشد و به بیمار به چشم تحقیر نگاه میکنند . و یک سری تخلفات ایشان که در کمیته انظباطی و حراست بیمارستان هم ثبت شده که بدلایلی از گفتن ان معذورم . عزیزان این است احوالات درمانگاه پیوند کبد بیمارستان امام خمینی تهران