خانه / آشپزی / املت ژامبون و پنیر + طرز تهیه

املت ژامبون و پنیر + طرز تهیه

املت یکی از بهترین صبحانه‌ها به شمار می‌رود و خوردن آن انرژی کافی را برای کار روزانه به شما خواهد داد. امروز برای شما عزیزان طرز تهیه یک املت بسیار خوشمزه را آماده کرده‌ایم.

خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی

مواد لازم :

  • هشت عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک چهارم فنجان شیر
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • سه چهارم فنجان ، ژامبون پخته شده
  • نصف فنجان به همراه دو قاشق غذا خوری پنیر خرد
  • پیازچه خرد کرده تازه برای چاشنی

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد ) قرار داده و ظرف پخت را چرب می‌کنیم.

در یک کاسه بزرگ تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و ژامبون و نصف فنجان پنیر را در یک کاسه دیگر مخلوط می‌کنیم.

حال درون فنجان کلوچه مواد را میریزیم و رویش مقداری از پنیر مانده را می‌پاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.

سپس در پایان کار با پیازچه تزئین می‌کنیم.

مطمئن باشید از خوردن این صبحانه خوشمزه لذت میبرید.

منبع : آلامتو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*