دلمه مرغ ؛ طرز تهیه و مواد لازم
یکی از خوشمزه ترین غذاهای خانگی دلمه مرغ است. دلمه مرغ غذایی مناسب برای افراد مسن و دارای دیابت است. آموزش دلمه مرغ را در این مطلب فرا گیرید.
مواد لازم برای دلمه مرغ :
سینه مرغ ۲ عدد
تخم مرغ یک عدد
کره ۸۰ گرم
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
هویج متوسط ۴ عدد
آرد سفید یک لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه دلمه مرغ :
– گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشتها پهن و نازک شود، اما به اندازهای که گوشت پاره نشود.
– هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.
– روی تکههای مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.
– هویج را بپزید و آن را لابهلای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.
– هر دلمه را در آرد و سپس تخم مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمههای آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.
– بعد از سرخ شدن، دلمهها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.