طرز تهیه خورش پسته + مواد لازم
دامغان سرزمین پسته است. برای همین هم مردم این شهر با آن انواع و اقسام غذاها، شیرینیها و دسرها را درست میکنند. یکی از آن غذاهای سنتی و اصیل، خورش پسته است. یک خورش خوشمزه و رسمی که میتواند برای ناهار شما انتخاب دلچسبی باشد.
مواد لازم خورشت پسته برای ۴ نفر:
۲۰۰ گرم پودر پسته
۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی
۱ ق س رب انار
یک عدد پیاز
به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
طرز تهیه خورشت پسته :
۱٫ پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
۲٫ حالا پودر پسته را اضافه کنید و با گوشت تفت بدهید. حواستان به حرارت باشد تا پسته نسوزد.
۳٫ حالا دو لیوان آب به موادتان اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.
۴٫ در پایان نمک، فلفل و رب انار را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جاافتاده، به روغن بیفتد.
نکته
خورش را نباید با افزودن رب انار بیشازحد تیره کرد.