طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی

1

مرغ سوخاری از خوراکی‌های خیلی محبوب و خوشمزه است که می‌شود هرزگاهی داخل خانه درست کنیم و از مضرات آن چشم پوشی کنیم. البته که این مدل غذا‌ها اگر داخل منزل و با مواد اولیه تازه تهیه شود خیلی بهتر و حتی خوشمزه‌تر از رستوران‌ها و فست فودی‌ها است.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم مرغ سوخاری فوت و فن مرغ سوخاری فوت و فن آشپزی غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر طرز تهیه مرغ سوخاری سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش مرغ سوخاری آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مرغ سوخاری در روغن:

مواد لازم برای تهیه‌ی مرغ سوخاری:

سینه مرغ به مقدار لازم

آردسوخاری به مقدار لازم

تخم مرغ ۲ عدد

آرد سفید ۱/۵ پیمانه

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذاخوری

پودر کرفس ۱/۲ قاشق غذاخوری

پودر نعنا ۱/۲ قاشق غذاخوری

پور سیر ۱/۲ قاشق غذاخوری

پودر ریحان ۱/۲ قاشق غذاخوری

پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری

طرز پخت مرغ سوخاری در روغن:

سینه‌ی مرغ را در اندازه‌های دلخواه برش بدهید فقط خیلی ضخیم نباشند.

آردسوخاری (آردسوخاری درشت مرغ سوخاری تان را خیلی زیباتر می‌کند، زیرا به آن حالت کرانچی می‌دهد).

ابتدا مرغ‌های خرد شده را با کمی نمک و زعفران غلیظ و فلفل مزه دار کنید ترجیحا از شب قبل یا اگر از ران مرغ استفاده می‌کنید با مقداری نمک و فلفل و آبلیمو و پیاز بگذارید تا نیم پز شود بعد از سرد شدن کامل کار را شروع کنید؛ اگر از سینه‌ی مرغ استفاده می‌کنید دیگر نیازی به آبپز شدن ندارد.

سه تا ظرف گود انتخاب کنید داخل یکی دو عدد تخم مرغ را خوب بزنید (اگر مرغتان کم است ۱ تخم مرغ بزنید).

داخل ظرف دیگر آرد و ادویه‌هایی که گفته بودم را با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگری هم آرد سوخاری بریزید.

تکه‌های مرغ را به ترتیب داخل آرد معمولی و سپس داخل تخم مرغ مجدد آرد دوباره تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری بغلتانید و روی یک سینی بچینید یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا منسجم شود. بعد با حرارت متوسط رو به پایین آن‌ها را سرخ کنید، پخت هر تکه حدود پنج دقیقه زمان می‌برد در حین پخت حرارت را بالا و پایین ببرید تا روغن خیلی داغ یا خیلی سرد نشود.

 مواد لازم مرغ سوخاری رستورانی:

جو پرک نیم آسیاب شده ۱/۲ پیمانه

ران مرغ به دلخواه نیم پز به مقدار لازم

تخم مرغ زده شده ۲ عدد

آویشن و فلفل به مقدار لازم

زعفران آبکرده به مقدار لازم

زردچوبه و پودر لیمو به مقدار لازم

ارد سفید ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی:

برای پخت مرغ سوخاری به سبک رستورانی‌ها ابتدا مرغ را حدود ۱۵ دقیقه با نصف پیاز و نصف پیمانه آبلیمو بپزید و بگذارید دوباره سرد شود.

در یک ظرف مخلوطی از آرد و تمام ادویه‌ها بریزید؛ و در یک ظرف تخم مرغ‌ها را بزنید و در ظرف دیگر جوپرک بریزید.

سپس داخل قابلمه‌ای گود روغن بریزید تا داغ شود. اکنون مرغ‌ها را بردارید و داخل آرد و بعد داخل تخم مرغ و در اخر داخل جوپرک بغلتانید و سپس داخل روغن داغ قرار بدهید تا زمانی که مرغ‌ها طلایی شوند آن‌ها را سرخ کنید و نوش جون کنید.

جوپرک‌ها داخل روغن سوخاری می‌شوند و طعم بی نظیری می‌گیرد.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم مرغ سوخاری فوت و فن مرغ سوخاری فوت و فن آشپزی غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر طرز تهیه مرغ سوخاری سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش مرغ سوخاری آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی

مواد لازم برای مرغ پفکی:

سینه یا فیله‌ی مرغ ۳-۴ عدد سینه مرغ

تخم مرغ ۱ عدد

بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری

آرد به حدی که غلیظ شود

شیر نصف لیوان

نمک و فلفل به مقدار لازم

زعفران آبکرده به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ پفکی:

ابتدا سینه یا فیله‌های مرغ را به صورت نواری برش بزنید و سپس بشویید بعد تخم مرغ را داخل ظرف متوسطی بشکنید و شیر را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید سپس بکینگ پودر را اضافه کنید و بعد آرد را آرام آرام اضافه کنید و بعد نمک و فلفل و زعفران آبکرده بریزید و به آرامی هم بزنید مرغ‌ها را درون این مواد به مدت ۲-۳ ساعت بخوابانید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم مرغ سوخاری فوت و فن مرغ سوخاری فوت و فن آشپزی غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر طرز تهیه مرغ سوخاری سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش مرغ سوخاری آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

بعد از این مدت درون قابلمه‌ای نسبتا کوچک روغن مایع فراوان بریزید و فیله‌های مرغ را یکی یکی با همان خمیر اطراف آن سرخ کنید تا خمیری ترد طراف مرغ را بگیرد اگر روغن کم بریزید اصلا خمیری اطراف آن به وجود نمی‌آید؛ و آن را با سس‌های دلخواه سرو کنید.

منبع : بیتوته

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. بهار می گوید

    خیلی عالی بود همیشه برام سوال بود رستوران ها چه آردی میزنن که پولکی هست و انواع آردها رو که به اسم درشت یا پولکی بود امتحان کردم ولی همشون به شکل پودر بود و حالت پولکی نبود از مطلب شما متوجه شدم که جو پرک نیمه آسیاب شده است ممنون حتما امتحان میکنم