طرز تهیه چیزکیک یخچالی خوشمزه + بدون فر

0

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

چیز کیکی که اینجا طرز تهیه اش رو میبنین احتیاجی به فر نداره و خیلی ساده و راحت حاضر میشه، علاوه بر این خوشگل و خوشمزه هم هست. فقط کافیه تا مراحل رو انجام بدین و این چیز کیک رو درست کنین.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

مواد لازم

  • بیسکوییت : ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه یا خامه ای : ۲۰۰ گرم
  • کره :۸۰ گرم
  • پودر ژلاتین : ۱۰ گرم
  • آب : ۱/۳ پیمانه
  • پودر شکر : ۵ قاشق غذاخوری
  • وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
  • پودر ژله با طعم دلخواه

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

طرز تهیه

برای شروع باید بیسکوییت رو کاملا پودر کنیم. میتونیم داخل غذاساز بریزیمش یا اینکه داخل یه کیسه ریخته و با گوشتکوب کاملا پودرش کنیم. نوع بیسکوییت هم سلیقه ایه که من معمولا از بیسکوییت سبوس دار (ساقه طلایی) استفاده میکنم.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

حالا داخل یه کاسه بیسکوییت پودر شده و کره‌ای که آب کردیم رو کاملا مخلوط میکنیم.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

بعد قالب کمربندی رو به قطر دلخواه باز کرده و داخل ظرف سرومون میذاریمش، (من قطرش رو حدود ۱۸ سانت در نظر گرفتم) بعد مخلوط کره و بیسکوییت رو داخلش ریخته و کاملا سطحش رو صاف میکنیم و با ته یه لیوان فشار میدیم تا منسجم بشه. تا مایه روی بیسکوییت رو حاضر میکنیم قالب رو داخل یخچال میذاریم تا کره خودش رو بگیره و بیسکوییت منسجم‌تر بشه.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

حالا داخل یه کاسه خامه، پنیر، پودر قند و وانیل رو با یه همزن دستی یا برقی خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

بعد ژلاتین و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا ژلاتین داخل آب کاملا حل بشه.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

حالا ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

مواد رو سریع و خوب هم میزنیم تا یه مایه یکنواخت بدست بیاد.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

حالا مایه رو کاملا روی سطح بیسکوییت پخش کرده و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. ظرف رو برای مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا مایه خامه‌ای خودش رو بگیره.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

بعد از طی این مدت قالب رو از یخچال بیرون میاریم و روش رو با حدود یک لیوان مایع ژله‌ای که طبق دستور عمل روی بسته ژله آماده کردیم میپوشونیم. باید دقت کنیم تا مایه ژله کمی خنک بشه و بعد روی مخلوط خامه بریزیمش.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

حالا کافیه برای ۲ تا ۳ ساعت دیگه قالب رو داخل یخچال بذاریم تا ژله هم خودش رو بگیره و بعد میتونیم کیک رو از قالب جدا کرده و سروش کنیم.

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

نکات آشپزی خوشمزه مواد لازم چیزکیک مجله آشپزی مثبت طرز تهیه کیک طرز تهیه چیزکیک خلاقیت آشپزی چیزکیک ترفندها و نکات آشپزی انواع دسر آموزش کیک آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی آسان در خانه

منبع : برترین ها

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ