آموزش تهیه خوراک ماهیچه ؛ غذای اصیل ایرانی
خوراک ماهیچه، یکی از غذاهای اصیل و معروف ایرانیان است که در اکثر مجالس و مهمانی های خاص سرو می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً به همراه پلو و یا باقلا پلو سرو می شود که البته می توان جزو غذاهای دشوار و زمان بر نام برد.
این خوراک خاص و عالی را می توانید هم در مهمانی ها و مجالس رسمی سرو نمایید و هم در روزهای عید و برای پذیرایی در اعیاد آماده کنید. باقلا پلو نیز یکی دیگر از پلوهای محبوب ایرانی است که ترکیب آن با گوشت تازه و طعم دار کردن مخصوص آن بسیار عالی و ویژه خواهد شد. از این رو می توانید با صرف زمان متوسط و معقول، یک غذای عالی و خاص برای مهمانان خود تدارک ببیند.
مواد لازم
ماهیچه گوسفند : ۴ عدد
هویج متوسط : ۲ عدد
پیاز متوسط : ۲ عدد
کرفس : ۱۰۰ گرم
برگ بو : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
حبه سیر : ۲ عدد
آب جوش : ۱ لیوان
روغن : به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، دارچین، زعفران و فلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد کرده و در قابلمه کمی تفت دهید.
سپس ماهیچه ها را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
ساقه کرفس خرد شده، برگ بو، سیرهای خرد شده، دارچین و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه و بگذارید ۲۰ دقیقه، ماهیچه ها سرخ شود.
در یک ظرف دیگر کمی روغن و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید.
سپس ۱ لیوان آب جوش، نمک و زردچوبه را نیز اضافه و سس را کاملا مخلوط کنید.
بعد از جوش زدن سس ماهیچه، آن را به قابلمه ماهیچه ها افزوده و مخلوط کنید.
هویج ها را نیز حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
حدود ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا ماهیچه ها با حرارت ملایم بپزد.
منبع : غذالند